Gönczi Gábor nők válás Tatár Csilla csajozás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta a műsorvezető házassága zátonyra futott és elköltözött felesége, Tatár Csilla, belevetette magát az éjszakába, ahol ostromolják a nők.

Ahogy a Life.hu is megírta , 7 év házasság után válik Gönczi Gábor és Tatár Csilla. A pár teljes egyetértésben adta be a válókeresetet és szinte azonnal új életet is kezdtek. Csilla egy régi barátja oldalán vigasztalódik, Gábort pedig egy barna lánnyal kapták lencsevégre. Ám azóta, egyre több lány legyeskedik a műsorvezető körül, aki most a hot! magazinban tisztázta a helyzetet.

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Nem tagadom, hogy van egy hölgy, aki a fotón is szerepelhet, hiszen együtt vagyunk. Így könnyen megtörténhetett, hogy láttak bennünket. Egyelőre azonban nem szeretnék ezzel kapcsolatban bővebb információval szolgálni" – mondta Gábor.

Abszurd túra a női test körülhttp://www.life.hu/intim/20150304-allan-i-teger-bodyscapes-makrovilag-fotosorozata-szemeremszorzetetrol-vagy-annak-hianyarol.htmlAllan I. Teger képei vagy kiborítanak, vagy az első gondolatod az lesz róluk, hogy hűha. Reakciód pedig igen sok mindent elárul rólad és arról, hogyan vélekedsz az erotikáról, az aktfotózásról, nem utolsósorban pedig a szexről.IntimOrigoDétár Enikő : „Hazugság lenne azt mondani, sikerült elfelejteni a házasságom"http://www.life.hu/intim/20150305-detar-eniko-szinesznot-baleset-erte-alberletbe-koltozott-es-meg-mindig-nem-lepett-tul-hazassagan.htmlA színésznőt nemrég autóbaleset érte, ezért egy nagy monokli díszeleg a szeme alatt, jelenleg albérletben él új kedvesével, és próbál túllépni az elmúlt évek viszontagságain. Intim--Őszintén vallott bűneiről Tóth Vera: így bosszulta meg másokon, hogy elhagyta a szerelmehttp://www.life.hu/intim/20150305-toth-vera-boldog-menyasszok-eskuvojen-bosszulta-meg-hogy-elhagyta-szerelme-dobi.htmlAz énekesnő Tóth Gabival adott koncertet, ahol a közönség legnagyobb meglepetésére bevallotta: annak idején boldog menyasszonyokon bosszulta meg azt, hogy elhagyta szerelme, Dobi.IntimOrigo5 év házasság után elhagyta férjét Lara Stonehttp://www.life.hu/intim/20150304-lara-stone-szupermodell-alig-5-ev-hazassag-utan-elhagyta-ferjet-david-walliams-komikust.htmlVálás a küszöbön? Különköltözött David Walliamstől, és a közös fiukat is magával vitte a 31 éves modell.Intim--Barna hölggyel kapták le Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/intim/20150303-berki-krisztiant-a-tv2-eden-hotel-musorvezetojet-a-reality-egyik-leendo-szereplojevel-lattak-setalni.htmlA folyamatos pletykák, egyre inkább beigazolódni látszanak, miszerint Berki Krisztián az Éden Hotel egyik szereplőjével kavar.IntimOrigoX-szerelem! Tóth Andi összejött a Spoon Petijévelhttp://www.life.hu/intim/20150304-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-osszejott-a-spoon-egyuttes-tagjaval-petivel.htmlAz X-Faktor 2014 vadóc győztesének szívét a jóképű Spoon Peti rabolta el, az első csók pedig nem sokáig váratott magára.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.