Istenes Bence flörtjeit megbocsátja Csobot Adél

Forrás: Facebook/Csobot Adél -
X-Faktor Csobot Adél Flört Istenes Bence szerelem megcsalás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője bevallotta, valóban flörtöl a lányokkal, de barátnője, Csobot Adél pontosan tudja, mi van az incselkedések mögött.

Ahogy a Life.hu is megírta, egy viharos szakítás után újra dúl a szerelem Istenes Bence és Csobot Adél között. A pár előszeretettel mutat cuki szerelmes fotókat, de többet nem hajlandóak elárulni magánéletükről. Most a hot! magazinban Bence annyit mondott, nagyon boldogok és semmi nem állhat kettejük közé.

Forrás: Facebook/Csobot Adél

„A nyílt flörtjeimből nincs vita. Adél is csókolózik az egyik előadásban egy fiúval. Amikor én képernyőn, műsorban flörtölök, arról Adél is tudja, hogy csak poén. Amikor nem vagyok vele, akkor is tudom a határokat, soha nem csinálok olyat, amivel megbántanám" – magyarázta Bence.

Íme Istenes Bence szerelemcsaládfája

Kétféle nő létezik. Aki megőrül Istenes Bencétől, és aki érte őrül meg. Csobot Adéllal való szakítása után a Life.hu összegyűjtötte Bence szerelmeit, kapcsolatait és botrányait annak reményében, hogy kiderüljön, miért imádja őt mindenki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.