Környezettudatos maszturbálás – Töltsd fel a telefonod élvezetesen!

karóra maszturbálás akkumulátor energia USB laptop kábel telefon környezettudatosság fejlesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pornhub nevű weboldal szabadalmaztatta az ötletet, amelynek célja, hogy az ütemes kézmozdulattal végzett munka energiája ne vesszen kárba. Telefon- és laptoptöltés egyszerűen, élvezetesen – ez lenne a Wankband.

Összekötnéd a kellemest a hasznossal? A Pornhub gondolt egy merészet, és egyelőre gondolat szintjén, de megszületett a Wankband nevű készülék, amely tulajdonképpen maszturbálással segít abban, hogy feltölthesd telefonod lemerült akkumulátorát.

Forrás: Thinkstock

A karórára hasonlító cucc tulajdonképpen a mozgásban lévő testek energiájával működne, így persze nem muszáj önkielégítésre adnia a fejét annak, akinek épp egy nyilvános helyen jelez lemerülőben lévő mobilja, bőven megteszi például egy kiadós séta is.

Szex szólóban - Ezért jó maszturbálni!

Saját magunk kényeztetése fizikai, érzelmi és szociális előnyökkel is járhat: a Life.hu cikkét ITTolvashatod el.

A lényeg az ütemes kézmozdulatban rejlik, az óra ebből nyeri az energiát, amelyet később egy USB-kábel segítségével lehet összekötni a szóban forgó készülékkel. „Meg akarjuk mutatni, hogy az emberek úgy is védhetik a környezetüket, ha közben azt csinálják, amihez a legjobban értenek" – hangzik el a terméket bemutató videóban, amelyet alább tekinthetsz meg:

A Pornhub múlt héten mutatta be a maszturbálós óra terveit, a készülék pedig már fejlesztés alatt áll, a termék bátor tesztelőit azonban már most keresik a Wankband oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.