Őszintén vallott bűneiről Tóth Vera: így bosszulta meg másokon, hogy elhagyta a szerelme

Tóth Gabi bosszú esküvő dal koncert menyasszony szerelem éneklés Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Tóth Gabival adott koncertet, ahol a közönség legnagyobb meglepetésére bevallotta: annak idején boldog menyasszonyokon bosszulta meg azt, hogy elhagyta szerelme, Dobi.

Tóth Vera és testvére, Tóth Gabi a minap lépett fel egy pesti mulatóhelyen, ahol a telt házas koncerten Vera egy őszinte történettel vezette fel az egyik soron következő, szomorkás hangulatú világslágert – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Tóth Vera

Tóth Vera végre elfogadta magát

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra az énekesnővel beszélgetett - az interjút ide kattintva olvashatod.
Horányi Juli elbűvölő menyasszony letthttp://www.life.hu/bulvar/20150224-horanyi-juli-az-rtl-klub-x-faktor-enekesnoje-elbuvolo-menyasszony-lett.htmlAz X-Faktor 2014-es szériájának második helyezettje esküvői ruhát próbált. Juli kétségkívül csodálatos menyasszony lesz, ha egyszer megkérik a kezét.TV + Bulvár--Mi már tudjuk, mit visel majd az esküvőjén Lady Gagahttp://www.life.hu/trend/20150304-lady-gaga-8-lehetseges-menyasszonyi-ruhaja-amelyet-viselhet-az-eskuvojen.htmlHúsruha, holdjáróval vetekedő cipők, őrült parókák és anyaszült meztelenül tartott koncertek – ez mind Lady Gaga, egyetlen személyben. De vajon meddig merészkedik el a hamarosan soron következő esküvőjén napjaink egyik legellentmondásosabb előadóművésze, ha a menyasszonyi ruhájáról van szó? Most összegyűjtöttünk 8 darabot, amelyek szóba jöhetnek a nagy napon. Trend--A Dal 2015: Tóth Vera arra kéri az internetet, ne a ruhájával vagy az alakjával foglalkozzanakhttp://www.life.hu/bulvar/20150125-a-dal-elso-elodontoje-utan-a-versenyzo-enekesek-uzenete-a-facebookon.htmlA Passed, Tóth Vera, Dallos Bogi, a Karmapolis, Szűcs Gabi és Antal Timi jutott tovább A Dal 2015 középdöntőjébe. Mivel idén a netező nézők is pontoztak egy letölthető app segítségével, kíváncsiak voltunk, mit üzentek az énekesek az internet népének (rajongóiknak) az adás után.TV + Bulvár--Habos-babos menyasszonyi ruhát próbált Kulcsár Edina http://www.life.hu/bulvar/20150130-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-gyonyoru-menyasszonyi-ruhat-probalt.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese gyönyörű menyasszonyi ruhát próbált, anyukája meg is örökítette a pazar pillanatot.TV + Bulvár--Tóth Vera kiborult - Etikátlannak tartja A Dal zsűritagjának kritikájáthttp://www.life.hu/bulvar/20150216-toth-vera-kiborult-etikatlannak-tartja-a-zsuritag-kritikajat-a-dalban.htmlCsalódást okozott a zsűri A Dal szombati középdöntőjében Tóth Verának. Az ítészek szavazatai alapján Csemer Boglárka - Boggie, Mujahid Zoltán és Szabó Ádám, a nézők szavazatai alapján pedig a Spoon jutott tovább.TV + Bulvár--Tóth Vera Mujahid Zolit látná szívesen az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-toth-vera-mujahid-zolit-latna-szivesen-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlÍgy drukkol kedvencének Tóth Vera.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.