Elárverezik Marilyn Monroe utolsó, halála előtt készült képeit

Forrás: Northfoto -
halál fotós színésznő fotósorozat Marilyn Monroe utolsó árverezés licit szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 6 darabos képsorozat, amelyet a szexszimbólum utolsó fotósorozataként tartanak számon, egyetlen darabja 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül másfél millió forintba kerül.

George Barris híres sztárfotós, akinek kamerái elé olyan hírességek álltak, mint például Marlon Brando és Elizabeth Taylor, 1962-ben készítette el azt a fotósorozatot Marilyn Monroe-ról, amelyet a szexszimbólum utolsó fotózásaként tartanak számon.

Forrás: Northfoto

A képeket, amelyek néhány héttel a szexszimbólum halála előtt készültek, eredetileg egy Marilynről szóló könyvbe szánták. A tragédia miatt azonban Barris sokáig nem szerette volna publikálni az egyik legjobb barátjáról készült 6 darabos fotósorozatot. A fotósorozatot most árverezésre bocsátották, darabonként 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül 1,6 millió forintnak megfelelő összegbe kerülnek.

Színpadon a csillogó, elbűvölő Marilyn Monroe!

"Olyan szép akartam lenni, hogy a flrfiak megforduljanak utánam" - mondta egyszer minden idők leghíresebb nője. A Life.hu sztárszerzője, Takács Nóra Marilyn Monroe-ról szóló írásátide kattintva olvashatod.
A jógától lett gyönyörű Marilyn Monroe testehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140126-lorem-ipsum-marilyn-monroe-edzesmodszere-a-joga-volt.htmlMarilyn Monroe külsejét férfiak milliói imádták, tökéletes testét pedig mi, nők is mindig irigykedve szemléljük a színésznőről készült fotókon. Eszméletlenül karcsú derék, tökéletes combok, feszes test - a szőke ikon mindig is adott magára, testét pedig többek között a rendszeres jógagyakorlással tartotta karban. Csináld utána!Ez Zsír!--Lazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-justin-timberlake-julia-roberts-penelope-cruz-zac-efron-kedvenc-wellness-hotelei.htmlTermészetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!Ez Zsír!--Íme, az igazság Marilyn Monroe és JFK intim fotójárólhttp://www.life.hu/intim/20140602-marilyn-monroe-szexszimbolum-es-john-f-kennedy-egykori-amerikai-elnok-intim-fotojan-alison-jackson.htmlA napok óta az interneten keringő felvételen a szőke szexszimbólum és az egykori elnök, John F. Kennedy látható meghitt pózban. Most kiderült, nem az van, amire elsőre mindenki gondolt. Már megint Alison Jackson fotós keze van a dologban.IntimOrigoBotrány! Kiderült Marilyn Monroe újabb leszbikus kalandjahttp://www.life.hu/intim/20140909-marilyn-monroe-egykori-szexszimbolum-leszbikus-viszonyt-folytatott-dramatanaraval-natasha-lytessszel.htmlMarilyn Monroe egykori szexszimbólum állítólag drámatanárával folytatott leszbikus viszonyt, két évig együtt is éltek.IntimOrigoÉvtizedekkel a halála után kampányarc lett Marilyn Monroehttp://www.life.hu/trend/20150105-marilyn-monroe-lett-a-max-factor-kozmetikai-marka-arca-evtizedekkel-a-halala-utan.html53 évvel a halála után még mindig hihetetlen népszerűségnek örvend a szőke szépség, akit nem véletlenül választott meg arcaként a Max Factor.TrendOrigoScarlett Johansson van olyan jó, mint Marilyn Monroehttp://www.life.hu/trend/20140711-scarlett-johansson-a-dolcegabbana-divathaz-sminkkollekciojanak-reklamjaban.htmlA szexi színésznő a Dolce&Gabbana legújabb sminkkollekciója kedvéért adott a régi hollywoodi életérzésnek.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.