A szép emberek társkeresőjéről kirúgnak, ha megcsúnyulsz

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét társkereső csúnya szép ember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 3000 tagtól vált meg az a társkereső oldal, amire csak a világ legszebb szinglijei regisztrálhatnak. 

A BeautifulPeople.com tagjai közül háromezren nem feleltek meg a fontos kitételnek, hogy ebben az exkluzív közösségben csak az igazán gyönyörűek ismerkedhetnek. Egy Los Angeles-i nő képes volt azért kés alá feküdni, hogy szépre műttesse magát, és helyet kaphasson az oldalon.

Forrás: Thinkstock

A legtöbb tagot azzal az indokkal törölték, hogy felszaladt rá néhány kiló, vagy látszanak rajta az öregedés jelei. A website üzemeltetői állítják, ők nyíltan megmondták előre: nem elég szépnek lenni ahhoz, hogy csatlakozhassanak az oldalhoz, a szépséget meg is kell tartani.

Az oldal 2003-ban indult, azóta több mint 7,5 millió embert utasítottak vissza. „Ha a tagok nem tudják fenntartani a szépségüket, a legutóbb feltöltött fotókat ugyanúgy elbíráljuk, mint akkor, amikor valaki először csatlakozik az oldalhoz" – mondja a cég igazgatója. „Ha nem felel meg megváltozott kinézetük az oldal szabályzatának, eltávolítjuk őket." Állítása szerint nem élvezik, hogy megalázzák a társkeresőket, egész egyszerűen csak szeretnék színvonalasan tartani az oldalt.

Mindennek ellenére 800 000 szépséggel rendelkezik az oldal, 190 országból, minden fajta etnikai és kulturális háttérrel.

Az internetes társkeresés buktatói

Az online társkeresők sikere nem véletlen, mert sokkal több információt árulnak el rólad, mint ami a hétköznapi életben kiderülhet a személyiségedről. Használd ki a lehetőséget, de légy körültekintő, hogy kiszűrhesd, ha csalóval állsz szemben! Íme, tanácsaink!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.