Borosta- és kapucsínóhájp: Nálunk is gőzölög már a Men and Coffee trend

Forrás: Instagram/menandcoffee -
presszókávé kapucsínó kávézás Men and Coffee reggeli kávé férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az isteni kávéillat és egy bögre igazi fekete okot ad arra, hogy kikelj az ágyadból, addig egy dögös, félmeztelen, lumberszexuális jegyeket viselő férfi inkább arra buzdít, hogy benne maradj. A látszólagos ellentmondás ellenére új trend van kibontakozóban. Nem is kell hozzá más, csak egy szexi pasi, egy bögre kávé és egy jól megválasztott Insta-effekt.

Hmmm...

Gyönyörű, izmos testek, pár napos borosták, reggeli, kócos szexhajak (az a frizura, amely szex alatt képződik, és amit érintetlenül hagyunk), és persze gőzölgő presszó, vagy tejszínhabos frappucsínó. Ennyiből áll az új trend, melynek hozományaként ráérősen kávézgató, lattét kortyolgató és kavargató hapsik lepik el a közösségi oldalakat. Ez egyszerűen zseniális!

Forrás: Instagram/menandcoffee

#menandcoffee

Ahogy az már csak lenni szokott, hamar ki is épültek a rajongói oldalak egy ilyen nagyszerű trend köré, amely úgy tartja magáról; összehozza a világ két legcsodálatosabb dolgát, vagyis a gyönyörű férfiakat és a finom kávét. Így nem meglepő, hogy a Men and Coffee mind a Facebookon, mind a Twitteren, mind pedig az Instagramon (menandcoffe) hasít, utóbbin közel 50 000 követővel. A kezdeményezés honlapján pedig kávésférfis webshop is üzemel, ahol különböző kávézással kapcsolatos ruhadarabok rendelhetők.

Íme, a Life.hu galériája a legszexibb kávéfogyasztókról:

/1503/A_leg20153916486

Így kávézz, és egészséges maradsz:

Naponta bukkannak fel egymásnak ellentmondó információk a kávé élettani hatásairól. A Life.hu utánajárt, mi is rejlik a kávéscsésze mélyén, és mindez hogyan hat a szervezetre. Korábbi cikkünket itt érheted el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.