Megvan a titok, hogyan tartja meg magának Eva Mendes Ryan Goslingot

Ryan Gosling Eva Mendes interjú válás Esmeralda Amada Gosling titok melegítő sármos stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű, szexi és övé a világ egyik legsármosabb színésze – hát persze, hogy isszuk Eva Mendes szavait, amikor szóba kerül: mégis hogy csinálja?

Nem egy okunk van rá, hogy irigyeljük Eva Mendest: nem csupán gyönyörű, mindig stílusos és iszonyú sikeres abban, amit csinál, hanem még a világ egyik legjobb pasijaként számon tartott Ryan Goslingot is magáénak tudhatja, aki ráadásul kislánya, Esmeralda édesapja is egyben.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

Nos, hölgyeim, van mit eltanulni a 41 éves színésznőtől, ő pedig nem is fukarkodik megosztani jó tanácsait. A mindig jól öltözött és nőies Eva a minap az Extra magazinnak árulta el, mi az, amit semmiképp nem venne fel még otthon, a négy fal között sem.

Ki illene jobban Ryan Goslinghoz, mint Eva Mendes?

A Life.hu ITT gyűjtötte össze azt a 3 nőt, aki - szerintünk - jobban illik a sármos sztárhoz, mint Eva Mendes.
Ryan Goslingot másolja a világ legstílusosabb négyévesehttp://www.life.hu/trend/20140903-ryker-wixom-a-vilag-legstilusosabb-4-eves-kisfiuja-aki-ryan-gosling-es-zac-efron-stilusat-masolja.htmlRyker Wixomot olyan sztárok stílusa inspirálja, mint Ryan Gosling vagy épp Zac Efron. És most egy 4 éves kisfiúról beszélünk. Nagyon menő a kissrác!TrendOrigoMár Eva Mendest is követheted Instagramonhttp://www.life.hu/news/20150313-eva-mendes-kislanykori-kepevel-csatlakozott-az-instagramhoz.htmlOly régóta vártuk már ezt a pillanatot, és végre elérkezett: a csodaszép színésznő megosztotta élete első instagramos fényképét. Le ne maradj róla!News--Amikor kiráz a hideg Ryan Goslingtólhttp://www.life.hu/kult/20140926-ryan-gosling-ellentmondasos-karakterei-a-filmvasznon-ot-film-amelyben-duhrohamot-kap.htmlKisfiús külseje ellenére Ryan Gosling nemcsak szelíd, jófiús szerepekben érzi magát otthon, gyakran vállal ellentmondásos karaktereket is. Íme, a kedvenceink!KultOrigoNincs cukibb a világon, mint egy kislányába szerelmes Ryan Goslinghttp://www.life.hu/csalad/20140924-ryan-gosling-es-eva-mendes-kimerultek-a-baba-koruli-teendokben-ryan-gosling-odaig-van-kislanyaert.htmlMég mindig keveset tudunk az újdonsült sztáranyukáról és -apukáról, egy közeli forrásuk azonban beszámolt a szülést követő első napokról.CsaládOrigoEva Mendes imádja a kislányával töltött álmatlan éjszakákathttp://www.life.hu/csalad/20150311-eva-mendes-imadja-az-alvas-nelkul-toltott-ejszakakat-kislanyaval-esmeralda-amadaval.htmlMíg más szülőknek éppen a kisbabájuk születése utáni álmatlanul töltött éjszakák okozzák a legnagyobb gondot, addig a színésznő éppen ezeket a pillanatokat élvezi a legjobban.Család--Micsoda combok! Eva Mendes mindjárt 40, de a lábai világbajnokok!http://www.life.hu/trend/20150304-eva-mendes-szineszno-nagyon-szexi-a-szules-utan-is.html5 hónapja szülte meg első gyermekét, de ez egyálatlán nem látszik rajta: Eva Mendes épp olyan jó nő, mint amilyen évekkel ezelőtt volt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.