Nyáron lagzi? Vagy tényleg csak 2018-ban áll oltár elé Antal Timi?

Antal Timi esküvő X-Faktor házasság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet azt mondani, hogy az X-Faktor felfedezettje elsieti a házasságot. Idén már nyilván nem, de jövőre sem, mert akkor még a karrierjére szeretne koncentrálni, a 17-es szám viszont nem tetszik neki, így az énekesnő lehet, hogy tényleg csak 2018-ban mondja ki a boldogító igent.

A Life.hu riportere a Glamour-gálán erről kérdezte Antal Timit:

/1503/A_fek201532063044A jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesekhttp://www.life.hu/intim/20150319-a-jov-jopasijai-ansel-elgort-austin-butler-dylan-obrian-douglas-booth-thomas-brodie-sangster.htmlJustin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!Intim--Pirner Alma párkapcsolati coach letthttp://www.life.hu/intim/20150322-pirner-alma-parkapcsolati-coach-lett-facebookon-posztolta-a-bizonyitvanyat.html"Jelentem, a tanulas megérte! Egy új dolog a repertoárban, amit mar most IMÁDOK! Mert a boldogsag mindenkinek jár!" - posztolta elégedetten közösségi oldalára Pirner Alma, mikor megosztotta a bizonyítványa képét.Intim--Rékasi Károly vásárlás közben fektette le Pikali Gerdát (egy kocsira)http://www.life.hu/intim/20150321-rekasi-karoly-vasarlas-kozben-fektette-le-pikali-gerdat-az-ikeaban.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda legutóbb Sümegről jelenteztek be, ahol a nőnapot ünnepelték. Most pedig vásárlás közben csekkoltak be egy bútoráruházból.IntimOrigoErdélyi Mónika mindent kipakolt a FEM3 Café adásábanhttp://www.life.hu/intim/20150321-erdelyi-monika-mindent-kipakolt-pentek-reggel-a-fem3-cafe-adasaban.htmlErdélyi Mónikáról legutóbb Bevállalták: Meztelen fotók készültek Erdélyi Mónikáról - Hien szex közben szelfizett című cikkünkben írtunk. A műsorvezető azonban most ismét felhívta magára a figyelmet.IntimOrigoMer' a gyerek egy csoda: 10 embertípus, aki 30 alatt a szüléssel vegzálhttp://www.life.hu/intim/20150317-szules-gyermekvallalas-30-eves-kor-alatt-emberek-akik-ezzel-szekaljak-a-noket.htmlLassan 27 leszek, és elérem azt a kort, amennyi az anyukám volt, amikor engem szült. Vagyis eddig takarózhattam azzal, hogy "de neked sem volt gyereked ebben a korban", most azonban át kell adnom tökéletes érvemet a felejtés jótékony homályának. Vagyis új kifogást kell keresnem, ha azt szeretném, hogy pár évig még nyugtom legyen ettől a témától. Sajnos azonban nem ő az egyetlen, aki 30 alatt a babázással szekál.IntimThinkstockTöbb, mint 200 napja nem szexeltek: Vége Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának?http://www.life.hu/intim/20150321-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassaganak-vege-mert-tobb-mint-200-napja-nem-szexeltek.htmlKülföldi lapértesülések szerint több mint 200 napja nem szexelt egymással Hollywood álompárja. Azt állítják, külön költöztek és vége a frigynek is...Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.