Kern András: „Rengeteg szexuális kapcsolatom volt"

RTL Klub/Sajtóklub -
házasság szex színész szerelem Kern András szexuális kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatvanéves színész őszintén beszélt a szerelemről és bevallotta, nem sokszor találta el Ámor nyila, viszont szexuális kapcsolata bőven akadt.

Kern András Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, aki nyáron szívproblémái miatt életmódváltásba kezdett, bevallotta, a szívét először kamaszkorában rabolta el egy lány – írja a Bors.

RTL Klub/Sajtóklub

„Rengeteg szexuális kapcsolatom volt, aminek semmi köze nem volt a szerelemhez és kevés, aminek volt. Érdekel ez a szerelem nevű izé. Ritkán vagyok az, talán háromszor-négyszer voltam életemben, de azokat nagyon komolyan vettem. Én egy óriási, földöntúli, hatalmas érzelemnek tartom, ami kamaszkoromban ütött meg először. Az első fájdalmas és kicsit egyoldalú volt" – mesélte a színész, aki negyven éve él boldog házasságban feleségével, Judittal és állítja, a mély szeretet az, ami összeköti őket.

Hogy hány éve házasodott össze Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.?http://www.life.hu/intim/20150325-sarah-michelle-gellar-es-freddie-prinze-jr-13-ev-hazassag-utan-is-imadja-egymast.htmlNem vicc: a sztárpár több mint 10 éve mondta ki egymásnak a boldogító igent, és még mindig imádják egymást.Intim--Veled álmodtam, benned ébredtem: avagy meg lehet erőszakolni egy férfit?http://www.life.hu/intim/20150324-meg-lehet-eroszakolni-egy-ferfit-mi-szamit-eroszaknak-es-mik-a-kovetkezmenyek.htmlPár napja bombaként robbant a hír, hogy egy 39 éves német nő alvás közben megerőszakolta 47 esztendős partnerét. Az ügy bíróságra került, mivel a férfi fájdalmat érzett a tudattalan közösülést követően. Az asszonyt egyelőre felmentették, az indulatok azonban nem csillapodnak a témát illetően. Vajon lehetséges, hogy nőként ilyen formában szexuálisan bántalmazzunk egy pasit?Intim--Jamie Foxx: „Nem járok Katie Holmesszal!"http://www.life.hu/intim/20150324-jamie-foxx-es-katie-holmes-nem-jarnak-csak-baratok.htmlA Django sztárja megelégelte, hogy mindenki az elvált színésznővel folytatott állítólagos románcáról beszél, ezért tiszta vizet öntött a pohárba.Intim--Micsoda meglepetés! Titokban összeházasodott Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/intim/20150323-mila-kunis-es-ashton-kutcher-titokban-osszehazasodtak.htmlMaga a színésznő erősítette meg a hírt egy újonnan indult amerikai show-műsorban, ahol a műsorvezető, James Corden kérésére még az esküvői gyűrűjét is megmutatta.Intim--Pirner Alma párkapcsolati coach letthttp://www.life.hu/intim/20150322-pirner-alma-parkapcsolati-coach-lett-facebookon-posztolta-a-bizonyitvanyat.html"Jelentem, a tanulas megérte! Egy új dolog a repertoárban, amit mar most IMÁDOK! Mert a boldogsag mindenkinek jár!" - posztolta elégedetten közösségi oldalára Pirner Alma, mikor megosztotta a bizonyítványa képét.Intim--Nyáron lagzi? Vagy tényleg csak 2018-ban áll oltár elé Antal Timi?http://www.life.hu/intim/20150322-antal-timi-az-x-faktor-sztarja-meg-evekig-nem-megy-ferjhez-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlNem lehet azt mondani, hogy az X-Faktor felfedezettje elsieti a házasságot. Idén már nyilván nem, de jövőre sem, mert akkor még a karrierjére szeretne koncentrálni, a 17-es szám viszont nem tetszik neki, így az énekesnő lehet, hogy tényleg csak 2018-ban mondja ki a boldogító igent.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.