Sarah Michelle Gellar házasság szerelem házaspár Instagram Freddie Prinze Jr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vicc: a sztárpár több mint 10 éve mondta ki egymásnak a boldogító igent, és még mindig imádják egymást.

Mintha csak tegnap történt volna, hogy Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. összeházasodtak – pedig immár több mint 10 éve, hogy örök hűséget esküdött egymásnak a sztárpár. A 37 éves színésznő, aki két cuki kisgyermek boldog anyukája, Instagramjáról jelentkezett be rajongóinak egy férjével töltött romantikus estjükről, itt szembesültünk csak az évek számával: már 13 éve házasok!

Forrás: Instagram/Sarah Michelle Gellar

Mi a hosszú és a jó házasság titka?

Maurice és Helen Kaye 80 éve élnek együtt, így ők bizonyára tudják, mi a harmonikus párkapcsolat titka. A Life.hu ITT korábban itt járta körül, mi minden kell ahhoz, hogy egy házasság működőképes maradjon.

Tóth Andi: „Ez az első szerelem az életemben"http://www.life.hu/intim/20150313-toth-andi-az-rtl-klub-x-faktor-2014-gyoztese-elmeselte-hogyan-jott-ossze-szerelmevel-a-spoon.htmlA X-Faktor 2014-es győztesének nem volt egyszerű szerelembe esnie csapattársával, a Spoon együttes tagjával, Petivel. A műsor producere ugyanis hét lakat alatt őrizte a lány erkölcseit.IntimOrigoTöbb, mint 200 napja nem szexeltek: Vége Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának?http://www.life.hu/intim/20150321-angelina-jolie-es-brad-pitt-hazassaganak-vege-mert-tobb-mint-200-napja-nem-szexeltek.htmlKülföldi lapértesülések szerint több mint 200 napja nem szexelt egymással Hollywood álompárja. Azt állítják, külön költöztek és vége a frigynek is...Intim--Elképesztő: csaknem 90 éve él együtt a világ legidősebb házaspárjahttp://www.life.hu/intim/20141125-a-vilag-legidosebb-hazasparja-89-hazassagi-evfordulojat-unnepli.htmlA 109 éves Karam Chand és 102 éves felesége, Kartari tinédzserként találkozott egymással, és idén ünnepelték 89. házassági évfordulójukat.Intim--Milliókért adta el esküvői fotóit a Jolie-Pitt házaspárhttp://www.life.hu/news/20140904-angelina-jolie-es-brad-pitt-milliokert-adtak-el-eskuvoi-fotoikat-a-people-es-a-hello-magazinoknak.html2 millió dollárért, vagyis 479 millió forintért adták el képeiket két amerikai magazinnak.News--5 év házasság után elhagyta férjét Lara Stonehttp://www.life.hu/intim/20150304-lara-stone-szupermodell-alig-5-ev-hazassag-utan-elhagyta-ferjet-david-walliams-komikust.htmlVálás a küszöbön? Különköltözött David Walliamstől, és a közös fiukat is magával vitte a 31 éves modell.Intim--"Nem volt olyan nagy a baj..." Facebookon üzent a Korda házaspárhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-korda-gyorgy-csutortokon-mar-pokert-kozvetit-a-sport-tv-n-lehet-hogy-jobban-van-az-enekes.htmlKorda György az elmúlt heteket kórházban töltötte, állítólag az intenzív osztályon is látták. Felesége, Klárika szerint csak kontrollra mentek. A népszerű énekes jobban van, csütörtökön már pókerműsort vezet és kijöhetett a kórházból is. Facebookon üzent a rajongóknak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.