Bódi Sylvi megvillantotta meztelen popsiját

Sri Lanka popsi Bódi Sylvi meztelen szörfözés kerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell ismét bikiniben, a hűs tenger hullámai között, szörfdeszkája társaságában pózolt, ezúttal azonban meztelen popsija vitte el a pálmát.

Sylvi éppen Sri Lankán tengeti a napjait, ahonnan előszeretettel posztolgat csodás fotókat. Ám a türkizkék tenger habjairól is elvonja a figyelmet a modell nem mindennapi popsija, azon a fotón, amit közösségi oldalán osztott meg.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

„Én olyan, de olyan elmondhatatlanul boldog vagyok, amikor az óceán közelében vagyok és szörfözöm. Mindenkinek szívből kívánom, hogy élje át ezt az érzést! Van valami mágikus abban, amikor az ember ilyen közel kerül a természethez" – írta Sylvi a kép mellé.

Így pörög a rúdon Bódi Sylvi

A Life.hu cikkében megmutattuk nektek, hogyan akrobatikázik ,,Kezdek megvadulni a rúdon. Már csak egy könyv hiányzik a kezemböl!" – jegyezte meg viccesen Sylvi a kép mellé.
Keresztes Ildikót fiatal fiúk bombázzák szerelmes üzenetekkelhttp://www.life.hu/intim/20150326-keresztes-ildiko-enekesnot-fiatal-fiuk-bombazzak-szerelmes-uzenetekkel.htmlA díva bevallotta, olyan leveleket kap, amiktől időnként a lélegzete is elakad, és van, amikor majdnem meghal a nevetéstől.Intim--Bereczki Zoltán: "Bele kell szeretnem a partnernőmbe"http://www.life.hu/intim/20150326-bereczki-zoltan-szinesz-minden-partnernojebe-beleszeret-a-szerep-kedveert.htmlA színész új szerepe kapcsán vallotta be, eddig minden partnernőjébe beleszeretett.Intim--Bereczki Zoltán: "Bele kell szeretnem a partnernőmbe"http://www.life.hu/intim/20150326-bereczki-zoltan-szinesz-minden-partnernojebe-beleszeret-a-szerep-kedveert.htmlA színész új szerepe kapcsán vallotta be, eddig minden partnernőjébe beleszeretett.Intim--Ilyen menyasszony lesz Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/intim/20150320-debreczeni-zita-modell-elmeselte-milyen-eskuvot-szeretne-es-mit-jelent-neki-a-boldogito-igen.htmlA modellnek határozott elképzelései vannak az esküvőjét illetően, ami lehet templomban vagy tengerparton. A lényeg, hogy egy életre szóljon.IntimOrigoIstenes Bence flörtjeit megbocsátja Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20150305-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetojenek-flortjeit-megbocsatja-kedvese-csobot-adel-az-x-faktor.htmlAz RTL Klub műsorvezetője bevallotta, valóban flörtöl a lányokkal, de barátnője, Csobot Adél pontosan tudja, mi van az incselkedések mögött.Intim--Meztelenül napoztatta habtestét a dús idomú Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20150326-amber-rose-meztelenul-napozott.htmlPucér testét napoztatta Kanye West nehézbombázó exe, Amber Rose, aki az Instagramon osztotta meg rajongóival nyaralásának legkellemesebb pillanatait. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.