Robert Downey Jr. Alex Pettyfer James Franco Channing Tatum április Charlie Hunnam születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasember, két Christian Grey-jelölt, és megannyi jó pasi, aki mind tavasszal ünnepel. Isten éltesse hát az urakat.

Robert Downey Jr. április 4-én lesz 50 éves

A háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes 1965-ben született a New York-i Greenwich Village-ben. Robertet imádtuk Sherlock Holmes szerepében, a Vasember-filmekben, a Bosszúállókban, a Trópusi viharban és persze a Durr, durr és csókban. Semmi kétség, a sztár nem csak szerepeiben, a valóságban is egy igazi szuperős. Legutóbb ugyanis robortkart kapott tőle egy kisfiú, akinek a jobb karja nem fejlődött ki megfelelően. A Microsoft OneNote Collective Projektje régóta dolgozik 3D-nyomtatás segítségével előállítható bionikus karprotéziseken, az első ilyet pedig Alex kaphatta meg. A sármos színész pedig Tony Stark üzemmódba kapcsolt, és ő maga adta át a kisfiúnak a robotkart. Isten éltesse őt!

Forrás: Instagram/Robert Downey Jr.

Alex Pettyfer április 10-én lesz 25 éves

Az angol színész és modell 1990. április 10-én látta meg a napvilágot, így idén ünnepli 25. születésnapját. A dögös angolra leginkább a Magic Mike című filmből emlékszünk, de azóta játszott a Lopott időben és a Végtelen szerelemben is. Alex megkaparinthatta volna Christian Grey szerepét is, de végül Jamie Dornan vihette vászonra a multimilliárdos szexmániást. Ha azóta nem ért véget viharos kapcsolatuk, Pettyfer egész biztosan barátnőjével, Elvis Presley legidősebb unokájával, Riley Keough-gal ünnepel majd. Boldog születésnapot kívánunk.

Forrás: Instagram/Alex Pettyfer

Charlie Hunnam április 10-én lesz 35 éves

Charlie Hunnam is azzal rajzolta fel magát a térképre, hogy megpályázta, megszerezte, majd pedig visszadobta A szürke ötven árnyalata főszerepét. A brit színész és forgatókönyvíró 1980-ban született, korábban pedig modellkedett is. Legismertebb alakítása a Huligánok című filmben Pete Dunham volt, de láthattuk még a Queer as Folk sorozatban és az Ember gyermeke moziban is. Jelenleg a Kemény motorosok sorozatban alakítja Jax Teller szerepét, de főszerepet kapott a Tűzgyűrű című sci-fiben is. Isten éltesse!

Forrás: Facebook/Charlie Hunnam

James Franco április 19-én lesz 37 éves

James Edward Franco, amerikai színész, rendező, producer és festőművész 1978-ban született Kaliforniában. 2002-ben Golden Globe-díjjal tüntették ki James Dean megformálásáért, leginkább azonban a Pókember-filmek Harry Osbornja, vagyis Zöld manójaként emlékszünk rá. Valamint azáltal, hogy a 127 órában nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték, mint legjobb színész. Boldog szülinapot!

Forrás: www.gucci.com

Channing Tatum április 26-án lesz 35 éves

A szexi amerikai színész és táncos, aki egyébként modellként kezdte a karrierjét, a Step up című filmmel robbant be a köztudatba. A Magic Mike-kal még egy lapáttal dobott a tűzre, a Kedves Johnban pedig már őrülten szerelmesek voltunk belé. Az ő szívét persze Jenna Dewan színésznő rabolta el, akitől azóta megszületett első gyermeke, Everly is. Legközelebb a Magic Mike folytatásában mutatja majd meg testét és tehetségét. Már nagyon várjuk! Isten éltessen, Channing!

Forrás: Instagram/Channing Tatum

Áprilisban ünnepel még:

Eddie Murphy, Pharrel Williams, Russel Crowe, Steven Segal és Jack Nicholson. Boldog születésnapot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.