Damu Roland már otthon tölti a húsvétot: Bánthatja Vajna Timit?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János -
bosszú Damu Roland szabadulás börtön félelem Andy Vajna Vajna Tímea rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nap, és Damu Roland kiszabadul a börtönből, így már a húsvéti ünnepeket is kint tölti.

Mint ismeretes, Damut 2010 novemberében tartóztatták le, mert volt menyasszonyát, Vajna - leánykori nevén Palácsik - Tímeát megverte és megerőszakolta. A színész négy és fél év letöltendő börtönt kapott, melyet le is ült.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, MTI/Marjai János

A Bors információ szerint Timi nem reagál a lap megkeresésére, de úgy tudni, egy bulvármagazin szerint szerint a férje, Andy Vajna testőrt fogadott mellé. Ezt a hírt egyelőre senki sem erősítette meg, ám a Bors megkérdezte Damu ügyvédjét, Timinek kell-e tartania a védencétől.

Damu Roland ügyvédje, ­dr. Sebestyén Tamás szerint Tímeának nincs mitől tartania, és nem szükséges, hogy megerősített testőrséggel védje magát.: "Lehet fogadni testőrt, de felesleges óvintézkedés. Vajna úr igyekezetét és a szerelme iránti elkötelezettségét persze tisztelem" - mondta a Borsnak dr. Sebestyén.

"A húsvét az újjászületés, feltámadás ünnepe mindenki, így Roland számára is. Közel két éve, a tiszalöki börtönben elvett feleségéhez, Edinához költözik, együtt ünneplik a szabadulást, és a húsvét szent ünnepét. Az ügyfelem egészséges, jó kondiban van, lelkileg kiegyensúlyozott, és alig várja, hogy újra dolgozhasson a szakmájában. Szinkronizálna, színházban és televíziónál dolgozna" - árulta el az ügyvéd, aki arra a kérdésre, hogy Tímeának tartania kell-e Damutól, azt válaszolta, hogy nem.

"Roland nem akar tudni Tímeáról, és tudomásom szerint találkozni sem szeretne vele" - állítja.

Damu családja korábban üzent Timinek:

Roland unokahúga szerint a család sosem felejti el Vajna Timinek, hogy börtönbe juttatta a színészt. A lány korábban Londonból üzent.

A börtönviselt színész rokona, Zita, a Borsnak mondta el a család álláspontját az ügyről, és levelében üzent a Damut börtönbe juttató Tímeának is. A levelet ide kattintva érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.