Botrány! Tilos a menstruáció és vérzés az Instagramon

fotósorozat menstruáció Instagram botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Huffingtonpost számolt be arról, hogy amikor Rupi Kaur feltötött egy menstruációról szóló képet az Instagramra, az oldal szerkesztői eltávolították azt. Azóta pedig mindenki erről beszél.

"Kitöröltétek egy teljesen felöltözött, menstruáló nő képét, a tartalmi irányelveitekre hivatkozva miközben az irányelvek semmi ilyesmit nem állítanak. Ez a lány fel van öltözve. Ez az én fotóm. Ez nem támad egyetlen csoportot sem. Nem spam. És mivel nem ütközik az irányelveitekbe, újra posztolom" - üzente az Instagramnak a művész, amikor másodszorra is megosztotta alkotását. Íme az ominózus kép:

Forrás: www.rupikaur.com

Ez a kép, melyen egy lány fekszik az ágyon átvérzett nadrágban, nem nyerte el az oldal üzemeltetőinek tetszését. Az Instargam végül bocsánatot kért, Rupi Kaur képe pedig visszakerült közösségi oldalára. Azóta az is kiderült, hogy a fotó valójában egy főiskolai projekthez tartozó képsorozat része volt, amely a menstruációt mutatta be, mint egy teljesen természetes hétközapi dolgot.

Földi örömök, mennyei élvezetek: burkolózz sötétségbe, és szeretkezz a Föld óráján!http://www.life.hu/intim/20150327-fold-oraja-2015-foldi-oromok-mennyei-elvezetek-burkolozz-sotetsegbe-es-szeretkezz.htmlA Föld órája egy önkéntes, nemzetközi kezdeményezés, melyet 2007 óta minden év márciusának utolsó szombatján tartunk. Hogy neked mi a teendőd? Az, hogy március 28-án 20.30-kor leoltsd a villanyt, kikapcsold a mobilod és a tableted, kilődd a tévét, és leállíts minden felesleges elektromos berendezést. Majd pedig nézz sokatmondóan a párod szemébe, és csábítsd el!Intim--Hoppá! A világhírű DJ-vel, Ed Sheerannel fotózták le Palvin Barbit Ausztráliábanhttp://www.life.hu/intim/20150328-egy-angol-enekessel-ed-sheerannel-fotoztak-le-palvin-barbarat-ausztraliaban-irja-a-daily-mail.htmlPalvin Barbi a 24 éves, angol Ed Sheerannel randizik? Nos, a fiatalokat Sydneyben fotózták le együtt, nem sokkal azután, hogy a férfi egy rádióadásban megerősítette, szakított korábbi barátnőjével.IntimAFPÍgy köszöntette Fergie-t 40. születésnapján a szerelme, Josh Duhamelhttp://www.life.hu/intim/20150328-fergie-a-black-eyed-peas-enekesnoje-40-eves-lett-josh-duhamel-koszontotte.htmlA Black Eyed Peas énekesnője 1975. március 27-én látta meg a napvilágot Kaliforniában, így most ünnepelte 40. születésnapját. Isten éltesse őt.Intim--Dögös sellőlányként pózol Csobot Adélhttp://www.life.hu/intim/20150326-csobot-adel-es-istenes-bence-nyaralnak-es-az-enekesno-szexi-fotokat-posztol.htmlMint ismeretes, Csobot Adél párjával, Istenes Bencével tölti megérdemelt pihenését, ahonnan a fiatal énekesnő egyre szexisebb képeket posztol.Intim--Veled álmodtam, benned ébredtem: avagy meg lehet erőszakolni egy férfit?http://www.life.hu/intim/20150324-meg-lehet-eroszakolni-egy-ferfit-mi-szamit-eroszaknak-es-mik-a-kovetkezmenyek.htmlPár napja bombaként robbant a hír, hogy egy 39 éves német nő alvás közben megerőszakolta 47 esztendős partnerét. Az ügy bíróságra került, mivel a férfi fájdalmat érzett a tudattalan közösülést követően. Az asszonyt egyelőre felmentették, az indulatok azonban nem csillapodnak a témát illetően. Vajon lehetséges, hogy nőként ilyen formában szexuálisan bántalmazzunk egy pasit?Intim--Én cseréltem anno a pelusát, nem akarom látni, ahogy elélvezhttp://www.life.hu/intim/20150324-antonio-banderas-dakota-johnson-miatt-nem-fogja-megnezni-a-szurke-otven-arnyalatat.htmlMelanie Griffith még A szürke ötven árnyalata premierje előtt elmondta, hogy nem fogja megnézni a filmet, ami lánya karrierjét hirtelen az egekbe repítette. (Sőt, olyan hírek is érkeztek, hogy erre Dakota külön kérte a mamáját.) Vagyis a büszke édesanya nem nézte meg a mozit, és most úgy tűnik, így tesz Dakota nevelőapja, Antonio Banderas is.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.