Ki szívta ki Justin Bieber nyakát?

Forrás: Northfoto -
kiszívás Kendall Jenner Kourtney Kardashian szerelemfolt Justin Bieber nyakszívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber testén furcsa foltok jelentek meg, és mivel az énekes nagy nőcsábász hírében áll, joggal merülhet fel a kérdés, hogy vajon melyik vadmacska celeb harapdálhatta meg a nyakát?

Napközben még törölközővel takargatta szerelemfoltját a medenceparton heverésző Bieber - aki Kendall Jennerrel és Kourtney Kardashian gyerekeivel relaxált -, estére viszont eltűnt a törölköző és a fotósok nagy örömére ki is villantak a nyakán éktelenkedő foltok.

Forrás: Northfoto

Rögtön el is indultak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy ki szívhatta ki Justin nyakát. Reméljük, hamarosan kiderül, kivel randizgat mostanában a tinisztár. A kompromitáló képeket itt tudod megnézni.

A nyak kiszívásának veszélyei is vannak!

Egy 44 éves új-zélandi nő félig lebénult, mert párja kiszívta a nyakát. Ha eddig nem tudtad, miért ne ékesítsd csókfolttal a barátnődet,íme egy nyomós érv.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.