Erdélyi Mónika megtanította csókolózni a lányát

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
csókolózás Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika szerette volna megkímélni a lányát attól, hogy az első csókja szörnyű, nyálas, rossz élmény legyen, ezért gyakorolt vele a nagy napra.

A Kasza! show vendége volt Mónika, aki meglepő titkot árult el magáról: a nagyobbik lányát ő tanította meg csókolózni. Megmutatta lányának, hogy kell helyesen csinálni, hogy később ne érhessék kellemetlen meglepetések.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kasza Tibi másik vendége, Cseke Katinka ezen teljesen meghökkent, és nevetve közölte, hogy ő rosszul lett volna, ha az anyukája ilyesmikre tanítja.

7 bizarr csóktípus, amitől frászt kapunk

"A jó csók olyan, mintha megpróbálnánk feltérképezni a másik száját. Először az ajkakat összeérintve, majd finoman, lassan harapdáljuk egymást, aztán fokozatosan át lehet engedni a nyelvet a másik területére. Engem nem zavar, ha olyan pasival találkozom, aki rosszul csókolózik, mert számomra élvezet a tanítás, ám ha futó kalandról lenne szó, biztosan elgondolkodnék, hogy merjek-e veszélyesebb vizekre evezni egy rágcsálóval." - Olvass a legbizarrabb csóktípusokról ITT.

Mónikát hiába nevette ki Katinka, ő megvédte magát, elmondta, hogy nem akarta, a lánya olyan élményen essen át, amin régen neki is át kellett: az egész arca nyálas lett egy rossz csók alatt.

Helen Mirren reggelenként korán kel, hogy szexelhessenhttp://www.life.hu/intim/20150330-helen-mirren-szineszno-69-evesen-elvezi-a-legjobban-a-szexet.htmlHelen Mirren jövőre tölti a 70. életévét, de már többször is bizonyította, csúcsformában van. A színésznő most egészen intim titkokat árult el. Intim--6 ok, hogy esélyt adj az alacsony pasiknakhttp://www.life.hu/intim/20150330-okok-hogy-eselyt-adj-az-alacsony-ferfiaknak.htmlSok nő kizárólag magas férfiakkal akar randizni, és az alacsony pasikért kevesebben rajonganak, pedig igenis kellene. Íme, néhány érv, amiért érdemes alacsony pasival randizni. IntimThinkstockMicsoda páros! Transznemű nőt szeret a világ legerősebb törpéjehttp://www.life.hu/intim/20150330-anton-kraft-a-legerosebb-torpe-transznemu-novel-jar.htmlAntonio Kraft, a világ legerősebb törpéje mindössze 132 centiméter magas, és nem mindennapi kapcsolattal büszkélkedhet. Párja egy transznemű, nála sok fejjel magasabb nő. IntimNorthfotoEgyenlőséget a mellbimbóknak! - Új feminista kampány terjed az internetenhttp://www.life.hu/intim/20150330-uj-feminista-kampany-terjed-az-interneten-egyenloseget-kovetelnek-a-noi-es-ferfi-mellbimboknak.htmlNe legyen különbség a női és férfi mellek ábrázolása között a szabályzatokban - ezt követeli az ismét útnak indított #FreeTheNipple, azaz szabadítsd ki a mellbimbót mozgalom. IntimOrigoRussell Crowe még mindig az exfeleségébe szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150323-russell-crowe-szinesz-meg-mindig-exfelesegebe-danielle-spencerbe-szerelmes.htmlRussell Crowe 2012-ben szakított Danielle Spencerrel, egy interjúban azonban bevallotta, érzései a szakítás után sem változtak, még mindig őt szereti. Intim--Micsoda második randi! - Calvin Harris Las Vegasba vitte Taylor Swiftethttp://www.life.hu/intim/20150318-calvin-harris-magangepet-kuldott-taylor-swiftert-hogy-talalkozzanak.htmlAmi Vegasban történik, az ott is marad. Kivéve persze, ha egy sztárpár randizgat arrafelé. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.