Szelfi helyett mellfit posztolt VV Dóri

mell Való Világ 7 VV Dóri mellfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is szelfit, annál inkább mellfit posztolt a Facebookra az óriáskeblű VV Dóri. Férfirajongói nagy valószínűséggel alig tudnak elkattintani az oldalról. 

Méretes dekoltázsával köszöntötte rajongóit VV Dóri, aki éppen wellnessezik. A napokban hasi zsírjával töltette fel arcát a playmate, és gigamellekkel is megörvendeztetett már minket.

Forrás: Facebook/ VV Dóra

Úgy látszik, a wellness és a műtét is jót tett a szőkeségnek, nagyon kipihentnek tűnik a fotón. Török Dóri, aki a VV vezetéknév helyett inkább a sajátját használja ismét, minden egyes bóknak nagyon örül a rajongóktól, és hálásan oszt meg egy-egy képet magáról szinte napi rendszerességgel.

Nyugi, nem csak a ValóVilág-szereplőkből lesznek énekesek http://www.life.hu/bulvar/20150331-eden-apolka-az-eden-hotel-3-volt-jatekosa-enekesno-akar-lenni.html Az Éden Hotel 3 legutóbb kiesett játékosa hírnevét kihasználva karrierjét építgeti, és ő is énekesnő szeretne lenni, ahogy sok másik valóságshow-szereplő is. TV + Bulvár Origo Nem kap az anyai örökségből Győzike http://www.life.hu/bulvar/20150331-gyozike-nem-kap-edesanyja-oroksegebol.html A Győzike édesanyjának halála utáni történések meglepő fordulatot vettek. A showman ellen fordult az egész rokonság. TV + Bulvár Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu A kiesett Éden Marianna csúnyán beszólt Éden Adrinak http://www.life.hu/bulvar/20150327-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosa-beszolt-eden-adrinak.html Éden Marianna kiesése után volt az Éden Éjjel vendége. Nem kímélte volt ellenfelét, Adrit, rendesen beszólt neki. TV + Bulvár Origo Újra izzanak a fakanalak - Hamarosan érkezik a Konyhafőnök második évada http://www.life.hu/bulvar/20150326-hamarosan-indul-a-konyhafonok-masodik-evada.html Nagy sikert aratott az RTL A konyhafőnök című műsora. Hamarosan újabb főzőtehetségek mutatják meg tudásukat. Indul a műsor második évada. TV + Bulvár -- VV Fanni feltöltette ajkait... http://www.life.hu/bulvar/20150326-vv-fanni-a-valo-vilag-7-szereploje-feltoltette-szajat.html A Való Világ tündérfalvija már régóta szerette volna megcsináltatni melleit és feltölteni ajkait. Most beteljesült az álma, és végre duzzadt ajkakkal csókolhatja Dennist. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Fogkrémet az Éden Hotelbe! - Loki már nem bírja elviselni Nóri szájszagát http://www.life.hu/bulvar/20150325-eden-loki-az-eden-hotel-3-jatekosa-szerint-eden-norinak-budos-a-szaja.html Az Éden Hotel párjai megtapasztalhatják az együttélés igazi csodáit. Lokinak ez egyre kevésbé megy, lassan teljesen kikészül hálótársától, Nóritól. A riportszobában panaszkodott egy sort. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.