Vége a kálváriának: Jeremy Renner végre elvált

Forrás: AFP/Maury Phillips -
papír probléma válókereset válás Jeremy Renner bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész házasságánál csak a válása volt viharosabb, ám szerencsére a napokban véget értek gyötrelmei: egykori feleségével hivatalosan is elváltak.

Jeremy Renner válása mindennek mondható, csak épp problémamentesnek nem. A 43 éves színész kálváriája akkor kezdődött, amikor felesége, Sonni Pacheco mindössze 10 hónap házasság után benyújtotta a válási papírokat. A per szerdán zárult le.

Forrás: AFP/Maury Phillips

A bíróság ítélete szerint az egykori sztárpárt közös felügyeleti jog illeti kislányuk, a 2 éves Ava felett, a 23 éves exfeleség markát pedig 13 ezer dollár üti majd minden hónapban, amelyet a közös gyermekük után kap. A kanadai modell hiába követett el mindent, hogy több pénzt csikarjon ki a színészből, nem sikerült neki: a korábban kötött házassági szerződésük szerint nem állapodtak meg semmi ilyesmiben.

Így kell egy válással milliárdokat keresni

A titokra egy orosz milliárdos Dmitrij Ribolovjev exfelesége, Elena jött rá, aki közel egy billiót csikart ki volt férjéből - kattints ide a cikkért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.