Berki Krisztián élő adásban taperolta le Pamelát

mell szilikon Hódi Pamela TV2 csöcs tapintás Éden Éjjel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltesztet végzett az Éden Éjjel adásában Berki Krisztián, aki volt párja, Pamela mellein mutatta meg, milyen a 375 köbcentis cici.

Az Éden Hotel háttérműsorában a szilikonmellekről volt szó, amikor Berki Krisztián fogta és megcsöcsörézte Pamelát, aki egy percig sem ellenkezett.

„Ez jó kemény még" – nyugtázta Berki, miközben Pamela mellén pihent a keze.

Jobbra húz, balra húz, haza húz: Teszteltük az új Tinderthttp://www.life.hu/intim/20150402-tarskereso-teszt-jingle-tinder-randivonal.htmlRengeteg időt spórolhatnánk meg, ha előre tudnánk, ki az, akivel összeillünk, és ki az, akit a lehető legnagyobb ívben kellene elkerülni. És ki az egyáltalán, aki biztosítja, hogy miközben a szexi, okos, 30 éves Tomival csetelünk, nem a kövér, munkanélküli, lábszagú, 60 éves Béla ül a csetablak túlsó végén? Honnan tudod egyáltalán, hogy összeillesz valakivel?IntimThinkstockRégi, csókolózós fotóval és szívhez szóló szerelmi vallomással nyomul exférjére Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20150403-amber-rose-whiz-kalifaval-csokolozos-regi-kepevel-probalja-visszahoditani-a-volt-ferjet.htmlNem tudja túltenni magát volt férjén, Whiz Kalifa rapperen a dús idomú modell.Intim--Lewis Hamiltont megihlette a szakításhttp://www.life.hu/intim/20150403-lewis-hamilton-szerelmes-dalt-irt-egykori-kedvesenek-nicole-scherzingernek.htmlA Forma 1-es pilóta nagy meglepetést okozott: legutóbbi interjújában elmesélte, hogy szerelmes dalt írt egykori kedvesének.Intim--Kapócs Zsóka újra szerelmeshttp://www.life.hu/intim/20150402-kapocs-zsoka-ujra-szerelmes-parja-civil.htmlA csinos színésznő és férje, Habony Árpád válását ugyan még nem mondták ki, de Zsóka már túl van a szakításon, sőt, újra szerelmes. IntimOrigoNicki Minaj mellei varázserővel bírnakhttp://www.life.hu/intim/20150403-nicki-minaj-mellei-koze-tette-a-kisfiu-arcat-aki-feljutott-hozza-a-szinpadra.htmlAz énekesnő melleivel vígasztalta a kisfiút, aki feljutott hozzá a színpadra, és zokogásban tört ki a megtiszteltetéstől.Intim--Hogy micsoda? Híres filmrendezővel jár Mariah Careyhttp://www.life.hu/intim/20150331-mariah-carey-es-brett-ratner-filmrendezo-szerelmi-kapcsolatarol-pletykalnak.htmlNick Cannon már rég a múltté! A világhírű énekesnőt mostanában egyre többet látni a filmrendező társaságában.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.