Demcsák Zsuzsa szerelmi bájitalt ivott

virág Demcsák Zsuzsa tavasz TV2 eszencia szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valódi bájitallal készül a tavaszra a TV2 műsorvezetője, aki talán már érzi is a hatását a speciálisan neki összeállított, különleges eszenciának.

Szerelemvonzó virágeszenciákkal érkezett a TV2 Mokka című műsorának stúdiójába Szabó Ildikó, virágterapeuta. Demcsák Zsuzsa pedig azonnal ki is próbálta a speciálisan neki összeállított, különleges szerelmi bájitalt. „Az nem baj, ha nem keresek párt?" – vetette fel a kérdést Zsuzsa, aki ennek ellenére felhörpintette a szerelemvarázsló eszenciát.

„A virágeszenciákkal a lélekre tudunk hatni: harmóniába tudjuk hozni. Ez pedig fontos tavasz tájékán, amikor a párkeresésre kerül a sor. Jó ugyanis, ha ilyenkor kiegyensúlyozott lelkiállapotban találkozik valakivel az ember. Azért hívom ezeket szerelembevonzó virágoknak, mert segítenek abban, hogy az a pozitív állapot létre tudjon jönni, ami ahhoz kell, hogy bevonzzuk a nekünk való párt" – magyarázta Szabó Ildikó, virágterapeuta.

Fogyókúrázz illatokkal

Egy finom illat inspirálhat, megnyugtathat, jókedvre deríthet - és még a fogyásban is segíthet. A Life.hu cikkéből megmutatjuk, hogyan!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.