Elhagyta Herczeg Zoltánt a menyasszonya

Forrás: Herczeg Zoltán -
esküvő eljegyzés Herczeg Zoltán menyasszony szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyta Herczeg Zoltánt a menyasszonya, ám, mint mondja, őt leginkább nem is ez bántja, hanem az, ahogy tette ezt a lány.

Sokáig hallgatott a fájdalmáról, és csak a legközelebbi hozzátartozói tudtak róla, mi történt vele. Azonban az esküvő tervezett napján megtört a jég, és Herczeg Zoltán kifakadt. Az ismert divattervező egy Facebook-posztban adott hangot elkeseredésének.

Forrás: Herczeg Zoltán

„Ma lett volna az esküvőm, április 11-én, a költészet napján. Ám ő másképp gondolta, meggondolta, lelépett. Négy nappal az eljegyzésünk után. Iszonyú mélyre süllyedtem, dühös voltam, és sértett, tébolyult és végtelenül szomorú. Keservesen csalódott. Szörnyen haragudtam rá” – írta a divattervező április 11-én, sőt, még egy fotót is mellékelt a bejegyzéshez. A képen a naptárja szerepelt, amiben egy szívvel jelölte a jelesnek szánt napot.

Herczeg elkeseredésében még a gyűrűt is eladásra kínálta:

„Tényleg, összvissz 4 napot volt használva, ha volt egyáltalán. Dobozostul, számlástul, zsírpapírostul visszakaptam, be volt adva a kis közértbe alul a házam alatt, ott vettem át a pultos nénitől, még a masni is rajta volt. Semmi baja nincs, karcmentes és érzelemmentes, még jó lehet valakinek, csak tessék-tessék!” – írta a bejegyzésében.

A Blikknek azt is elárulta, nem csupán a szakítás fáj neki, hanem sokkal inkább az, ahogy azt a lány tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.