Több müzli, kevesebb orgazmus? Mi az összefüggés?

Forrás: Thinkstock -
Kellogg maszturbálás önkielégítés müzli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Harvey Kelloggról, a müzli atyjáról azt gondoltuk, hogy kifejezetten azért találta fel a reggeli gabonapelyhet, hogy több élvezethez juttassa az embereket. Ehelyett épp az ellenkezőjén mesterkedett. 

Kellogg annyira gyűlölte a szexet, hogy állítólag még a nászútja alatt is egy szexellenes könyvön munkálkodott, és egész életében önmegtartóztatást gyakorolt. Ez egyébként nem is esett nehezére, mert tényleg nagyon gyűlölte a közösülést, de különösen az önkielégítést tartotta bűnös, fertőző dolognak.

Forrás: Thinkstock

Így maszturbálnak a férfiak

Az önkielégítés a legegyszerűbb és leggyakoribb módja az örömszerzésnek, ám a különféle maszturbációs technikák színesíthetik a szexuális együttléteket is. Lássuk hát, mivel operálnak a férfiak!

Szerinte erről a gyarló élvezetről a táplálkozás tehet. Ha ugyanis az emberek nem ennének annyi húst, zsírt, fűszert, hanem helyette gabonát fogyasztanának, nem nyúlnának állandóan magukhoz. Egy kis gondolkodás után, sokak örömére, Mr. Kellogg feltalálta a müzlit (és a joghurtos beöntést is, de azt inkább hagyjuk).

Annak ellenére, hogy a müzlinek nem sikerült leszoktatnia az embereket arról, hogy egymásnak és maguknak örömöt szerezzenek, mi azért örülünk neki, hogy reggelente müzlizhetünk is, ha éppen nem szexelnénk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.