Ez ám a szerelem! Charlize Theron szerint Sean Penn a legdögösebb pasi a világon

Forrás: AFP -
Sean Penn interjú dögös barátság Charlize Theron kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából egy évvel ezelőtt robbant a hír, hogy Charlize Theron és Sean Penn együtt vannak. Azóta is úgy tűnik, hogy nagy a szerelem a színészpáros között, legalábbis Charlize Theron legutóbbi interjújából csakis erre lehet következtetni: olyan édesen nyilatkozott a kapcsolatukról.

Régóta barátok voltak, egy éve viszont kiderült, hogy szorosabbra fűződött a viszonyuk. Sean Penn azóta a színésznő örökbefogadott kisfiát is a nevére vette. Charlize Theron a napokban az Esquire magazinnak nyilatkozott olyan aranyosan, hogy teljesen odáig vagyunk a már nem túl fiatal színészpáros kapcsolatáért.

Forrás: AFP

„Nagyon, nagyon, nagyon szerencsés lány vagyok. Nagyon szerencsés! Ő a legdögösebb férfi a világon. Nem tudom, hogyan kellene ezt egy interjúban mondanom. Negyven éves vagyok, mégis úgy beszélek, mintha 16 lennék." – mondta színésznő. „Azt hiszem, most találtunk rá mindketten igazán önmagunkra. Fantasztikus olyan kapcsolatban lenni, ami egy barátságból alakult ki. Ez az alapja a kapcsolatunknak, ez ad neki igazán mélységet" A sztár azt is elárulta, hogy esküvőt, legalábbis egyelőre, nem terveznek: „Nekem nem fontos a házasság. Most olyan egységben van az életem, ami nagyon jó. Ezt szeretném megélni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.