Tom Hardy épp annyira szőrös, amennyire kell

Forrás: AFP/Justin Tallis -
A 44. gyermek Tom Hardy favágószexualitás szakáll premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Hardy A 44. gyermek londoni premierjén tűnt fel majdhogynem kopaszon, és (szinte favágószexuális) szakállal. Szigorú volt és igencsak dögös.  

A 44. gyermek a krimi műfaj keretén belül maradva nyomja bele a néző fejét a sztálini diktatúra mocskába. A hivatalos álláspont szerint a gyilkosság kapitalista kór, ami egy kommunista országban nem történhet meg. A valóság persze mást mutat: egy sorozatgyilkos szedi fiatalkorú áldozatait az ötvenes évek szovjetuniójában - tájékoztat az Origo. És ez az a film, melynek premierjén lencsevégre kapták Mr. Hardy-t:

Forrás: AFP/Justin Tallis

Akkor szexi a favágószexuális, ha szálkás:

Kozmopolita favágók, lumberszexuális ex-metroszexuálisok, divathipszterek és trendvadászok. Tökéletes testű szuperkanok, extraférfias szakállal, lehetőleg kockásban, baltával, vagy anélkül. Hölgyeim, végre eljöttek értünk a favágószexuális hímek. Íme ők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.