Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulói

Forrás: TV2 -
TV2 Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. 

Igaz, a diák nem árulta el, kinek szól a produkciója, de az kiderült abból, hogy a legjobban Gyuris Luca pirult el a vallomás hallatán. Láthatóan megérintette őt az érzelmes dal.

Forrás: TV2

"Áron egy csupaszív, érzelmes és gyengéd gyerek. Ez nem azt jelenti, hogy pityogós, sokkal inkább azt, hogy nem szégyelli kimutatni az érzéseit. Valóban van egy lány az osztályban, aki iránt többet érez barátságnál, de nagyon gyerekcipőben jár még ez a kapcsolat, majd az idő dönti el, hogy mi fog ebből kialakulni"nyilatkozta a Borsnak Áron édesanyja, Kormos Anette.

Álmában erőszakolták meg a Big Brother játékosát?http://www.life.hu/intim/20150418-almaban-eroszakoltak-meg-a-big-brother-jatekosat.htmlKidobták dél-afrikai Big Brother-házból az egyik résztvevőt, mert állítólag megerőszakolt egy lányt.IntimOrigoCzeizel Endre nehezen fogadta el, hogy a fia meleghttp://www.life.hu/intim/20150412-nehezen-fogadta-el-czeizel-endre-hogy-a-fia-gabor-meleg.htmlCzeizel Endre az életéről szóló könyvében arról is ír, hogy bizony nem volt könnyű feldolgoznia, amikor a fia, Gábor bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Intim--Elképesztő! Négykilósra nagyobbíttatta péniszét egy férfihttp://www.life.hu/intim/20150411-negy-kilosra-nagyobbittatta-peniszet-egy-ferfi-micha-stunz.htmlMicha Stunz, egy negyvenhat éves német férfi olyan hatalmasra nagyobbíttatta a péniszét, hogy használni is nehezére esik. A szilikoninjekciókkal felturbózott szerszám 23 centiméteres lett, és több mint négy kilót is nyomhat.IntimOrigoTúllépett Krisztiánon VV Iza - Új kapcsolatban élhttp://www.life.hu/intim/20150411-vv-iza-szakitott-vv-krisztiannal-es-most-uj-parja-van.htmlTényleg véget ért VV Iza és VV Krisztián még a ValóVilág falai között szövődött se vele-se nélküle kapcsolata. A lány új párra talált. IntimOrigoSzerelmi viszonyban van Tom Cruise és John Travolta?http://www.life.hu/intim/20150329-homoszexualis-viszony-van-tom-cruise-es-john-travolta-kozott-az-amerikai-lapok-kozott.htmlAzt pletykálják: a két színész között intim kapcsolat van. IntimAFPDétár Enikő: "Ha megkérné a kezem, igent mondanék" http://www.life.hu/intim/20150312-detar-eniko-szivesen-lenne-menyasszony-boldog-uj-parjaval-peterrel.htmlDétár Enikő boldog. Magánélete is kiegyensúlyozott, harmonikus. Kedvesének, Péternek köszönhetően sikerült túllépnie a múlton.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.