Debreczeni Zita vallomása Gianniról: "Egészen másnak képzeltem" - Most akkor mi lesz?

szerelem Debreczeni Zita Gianni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem beszéltek kapcsolatukról, aztán csak félszavakban, de amikor a Glamour-gálán együtt jelentek meg, már nem tagadták a nyilvánvalót: egy párt alkotnak.  

"Egészen másnak képzeltem. Úgy gondoltam, egy tipikus macsó férfi, aki falja a nőket. Aztán volt egy üzenetváltásunk és egy hosszú telefonbeszélgetésünk, ezzel kezdődött minden. Nagyon hasonló emberek vagyunk, Gianni mindig mosolyog, tele van életkedvvel. Nagyon jó irányba halad a kapcsolatunk.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Ő 44 éves, én 34, ebben a korban már nemigen szoktak csak úgy járni az embe­rek, hogy megnézzék, mi tör­ténik majd, kipróbálják, milyen együtt. Én inkább a cselekedetben hiszek, de a sza­vaknak is erejük van. Romantikus alkat vagyok. A szeretlek szót sem mondom ki felelőtlenül. A mindennapokban a tetteimmel éreztetem, hogy szeretem" - mondta Debreczeni Zita, aki arról is beszélt, házasságpárti. Nos, vajon mire is akar célozni?

Orális kényeztetésre vágyott Éden Loki - Napok óta szexhiányra panaszkodik - Videó!http://www.life.hu/intim/20150418-oralis-kenyeztetesre-vagyott-eden-loki-az-eden-hotel-jatekosa.htmlAz Éden Hotel versenyzője nem szívbajos, már mértes férfiasságát is megmutatta a TV2 Costa Ricán zajló műsorában.IntimOrigoÖngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi - Reménytelenül szerelmes Baukó Évábahttp://www.life.hu/intim/20150418-ongyilkossaggal-fenyegetozott-egy-ferfi-remenytelenul-szerelmes-bauko-evaba.htmlFacebookjára posztolt ki egy megdöbbentő üzenetet a minap VV Éva. Egy férfi arról írt neki, megöli magát, ha a lány nem áll szóba vele. Intim--Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulóihttp://www.life.hu/intim/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.htmlJanca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. IntimOrigoÁlmában erőszakolták meg a Big Brother játékosát?http://www.life.hu/intim/20150418-almaban-eroszakoltak-meg-a-big-brother-jatekosat.htmlKidobták a dél-afrikai Big Brother-házból az egyik résztvevőt, mert állítólag megerőszakolt egy lányt.IntimOrigoElképesztő! Négykilósra nagyobbíttatta péniszét egy férfihttp://www.life.hu/intim/20150411-negy-kilosra-nagyobbittatta-peniszet-egy-ferfi-micha-stunz.htmlMicha Stunz, egy negyvenhat éves német férfi olyan hatalmasra nagyobbíttatta a péniszét, hogy használni is nehezére esik. A szilikoninjekciókkal felturbózott szerszám 23 centiméteres lett, és több mint négy kilót is nyomhat.IntimOrigoMolnár Anikó: "Ha újra el kellene kezdenem randizgatni, nagy bajban lennék"http://www.life.hu/intim/20150329-molnar-aniko-az-emancipaciorol-es-a-ferfiakrol-fejti-ki-velemenyet.htmlMolnár Anikó úgy véli, a mai férfiak elkényelmesedtek, de ezt mi, nők, magunknak köszönhetjük az egyenrangúsági törekvésünkkel.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.