Vége? Nyári Dia és Tóth Marci különköltöztek

Forrás: Facebook/Nyári Dia -
X-Faktor Hanna Nyári Diana szerelem Barátok közt Tóth Marci szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt Hannája és az X-Faktor énekese egy év után szétköltözött. Vajon mi történhetett?

Az egy évig tartó szerelem hullámvölgybe érkezett. A fiatalok albérlete kiadó, ahogy ez Nyári Dia közösségi oldalán olvasható. A Blikk megkereste az érintetteket, de Marci nem kívánt nyilatkozni, azonban menedzsere, Máté Gyárfás igen.

Forrás: Facebook/Nyári Dia

„Minden kapcsolatban lehetnek nehezebb időszakok, Marciék nem a korosztályuk hagyományos életét élik, megterhelő az életvitelük. Valóban külön élnek éppen, de végleges szakításra még nem gondol Marci. Most mind a ketten a munkájukra szeretnének összpontosítani, és így külön igyekeznek elkerülni az ezzel járó újabb súrlódásokat" – magyarázkodott a menedzser.

Dia ezzel ellentétben a következőket mondta: „Marci bérelte a pesti lakást, ahol én is sok időt töltöttem vele, de eddig is sokszor voltam Győrben a szüleimnél. Azt nem mondom, hogy ez nem egy nehéz időszak, amiben vagyunk, mert az hazugság lenne. Annak, hogy megosztottam Marci albérletének kiadását, ehhez sok köze nincs, csupán segítek neki kiadni a lakást. Marci pár hete, amikor a mosolyszünet kezdődött közöttünk, tényleg egy barátjához költözött. De nem szeretnénk szakítani, azon dolgozunk, hogy megmentsük a kapcsolatunkat" – mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.