Berki Krisztián: „Laura személyisége és viselkedése fogott meg"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
TV2 interjú Cserpes Laura szerelem Aktív Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyíltan mesélt megismerkedésük első pillanatáról az új magyar celeb-szerelmespár. Cserpes Laura szingli volt, Berki Krisztián pedig lecsapott rá.

Szerdán, a TV2 Aktív adásában mesélnek először közösen szerelmükről Berki Krisztián és Cserpes Laura. „Krisztián hirtelen bekérdezett: van-e párkapcsolatom, vagy nincs?" – mesélte a lány. A videó első részlete már nyilvánosságra került, íme:

„Laura személyisége és viselkedése fogott meg, amikor a Fem3 Caféban beszélgettünk. A műsor után azt éreztem, szeretnék vele megismerkedni" – mondta Berki.

A szerelem nem ismer határokat! A 234 centis óriásember icipici nőbe zúgott bele http://www.life.hu/intim/20150420-a-234-centis-oriasember-joelison-fernandes-da-silva-megtalalta-ici-pici-szerelmet-evem-medeirost.html Az óriás és a törpe egymásba szerettek! Bár furcsán festenek, mégis boldogabbak, mint valaha. Intim -- VV Fanni betegesen féltékeny http://www.life.hu/intim/20150420-vv-fanni-a-valovilag7-szereploje-betegesen-feltekeny-parjara-dennisre.html A ValóVilág 7 szerelmespárja hamarosan összeköltözik. Dennis ettől reméli, hogy csillapodik Fanniban a féltékenység. Intim -- Ha törik, ha szakad, férjhez megy Szinetár Dóra http://www.life.hu/intim/20150420-szinetar-dora-szineszno-leszogezte-ferjhez-megy-makranczi-zalan-szineszhez-hiaba-szolnak-a-pletykak.html Nincs csúsztatás az időpontot illetően, hamarosan harmadszorra is kimondja a boldogító igent a szépséges színésznő. Az örömhírt Szinetár Dóra a közösségi oldalán osztotta meg. Intim -- Vége? Nyári Dia és Tóth Marci különköltöztek http://www.life.hu/intim/20150420-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-hannaja-kulon-koltozott-szerelmetol-toth-marcitol-az-x-faktor.html A Barátok közt Hannája és az X-Faktor énekese egy év után szétköltözött. Vajon mi történhetett? Intim Origo A kanapéról már csak egy ugrás az ágy: Így működik a "couchsurfingsex" http://www.life.hu/intim/20150420-couchsurfing-szex-igy-szexelnek-a-kanapeutazok-a-vilag-korul.html Ha a Tinder segítségével dönthetünk a randomszexről az alapján, ki van a közelünkben, hány éves és milyen képeket töltött fel, akkor miért furcsa, ha ágyba bújunk azzal az emberrel, akinek egyébként a kanapéján alszunk? A Life.hu utánajárt annak, miként lett az immáron tíz éves múltra visszatekintő couchsurfingből mára cocksurfing. Intim Thinkstock Végleg vége! Kimondták Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását http://www.life.hu/intim/20150421-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-zenesz-valasat-hivatalosan-is-kimondtak.html Úgy tűnik, végleg vége: Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását hivatalosan is kimondták. Intim AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.