Szexi szülinapos sztárok májusra: isten éltesse az urakat!

Bono David Beckham Stephen Amell ünneplés Henry Cavill George Clooney május születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szexisten, egy focibálvány, egy szuperhős, egy nagyöreg, aki nemrég adta fel az agglegényéletet, egy íjász és egy zenészlegenda ünnepel májusban, így kijelenthetjük, igencsak izgalmas hónapnak nézünk elébe.

Jamie Dornan május 1-jén lesz 33 éves

A szürke ötven árnyalata meghozott Jamie Dornannek mindent, amit csak álmodhatott, így a szexi ír színész egész biztosan nem szomorkodik majd a 33. születésnapján. 5 dolog, amit nem tudtál Jamie Dornanről című cikkünkben korábban mindent összeszedtünk róla, amit tudni érdemes: mint például, hogy modellként kezdte (ami nem is csoda, ilyen testtel és arcberendezéssel), hogy házas, és van egy kislánya, valamint hogy anno járt Keira Knightley-val, és van egy saját zenekara is. Az igazán sokoldalú Jamie-nek boldog szülinapot kívánunk.

Jamie Dornan Forrás: AFP/Angela Weiss

David Beckham május 2-án lesz 40 éves

A Beckham család továbbra sem kell, hogy leálljon a bulizással. Victoria április 17-én ünnepelte 41. születésnapját, amit az egykori Spice Girl az Instagram-oldalán alaposan dokumentált is. A büszke anyuka élete legjobb szülinapjának nevezte az ideit, és egészen biztosak vagyunk benne, hogy törekedni fog arra, hogy férjurának is hasonló élményekben legyen része. (Külön érdekesség, hogy náluk tényleg minden hónapra jut egy születésnap. Brooklyn ugyanis márciusban, Cruz pedig februárban látta meg a napvilágot.) David tehát biztosan családi körben ünnepli a 40-et, de azért a Life.hu szerkesztősége is sok-sok csókot küld neki. Isten éltessen, David!

David Beckham Forrás: AFP/Justin Tallis

Henry Cavill május 5-én lesz 32 éves

Henry William Dalgliesh Cavill, aki 1983. május 5-én a Csatorna-szigeteken (a La Manche csatornában Franciaországtól látótávolságnyira fekvő szigetek, melyek 1066 óta a brit korona fennhatósága alá tartoznak, de nem képezik az Egyesült Királyság részét) született, idén 32 éves lesz. A brit színész játszott a Monte Cristo grófjában, a nagy sikerű Tudorok című történelmi sorozatban a 2013-as Az acélemberben, és ő volt Superman a Batman vs. Superman moziban is. Boldog születésnapot kívánunk neki.

Henry Cavill Forrás: AFP/Michael Buckner

A férfi, akivel nem bánnánk egy nyári kalandot:

Ezer nő nem tévedhet. Az utazásszervezéssel foglalkozó Latedeal.co.uk oldala legalábbis így gondolta, amikor 2013 augusztusában közzétette kutatása eredményét, amelyben arról faggatta a gyengébbik nemet, mely férfisztárok rúghatnak náluk labdába. A megkérdezettek számára, akik 18 és 35 év közöttiek voltak, Henry Cavill volt az egyértelmű nyertes a maga 45 %-ával.

Az első helyről ugyan lemaradt, de nagyon népszerű volt a szintén szülinapos David Beckham is, aki mindössze 3% különbséggel került a dobogó második fokára. Őt követte Gerald Butler 33, és Ryan Gosling 32%-kal. Az első tízben benne volt még Tom Daley (30%), a One Direction fiúbanda tagja, Harry Styles (28%), Harry herceg (27%), Daniel Craig (20%), Robert Pattinson (16%) és Will.i.Am is (10%).

George Clooney május 6-án lesz 54 éves

George Timothy Clooney, igen ez a középső neve, 1961. május 6-én született. A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, aki nem mellesleg rendező, producer és forgatókönyvíró is, továbbá az ENSZ békenagykövete, idén már nem agglegényként ünnepel, hanem boldog férjként. Tavaly nyáron ugyanis feleségül vette szerelmét, Amal Alamuddint. "Hogy milyen érzés házasnak lenni? Átkozottul jó" – nyilatkozta utána, mi pedig szomorúan vettük tudomásul, hogy bizony lemaradtunk George-ról. Ennek ellenére nagyon boldog szülinapot kívánunk neki!

George Clooney Forrás: AFP

Nők, akik nem tudták megtartani Clooney-t:

A földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Minket pedig az érdekelt, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár. Íme a lista!

Stephen Amell május 8-án lesz 34 éves

Stephen Amell kanadai színész első körben a 2004-es Fiúk a Klubból című sorozatból lehet ismerős, ezután pedig olyan alkotásokban szerepelt, mint az Eltűntnek nyilvánítva, a Nagymenők, a Vámpírnaplók, a Beverly Hills 90210, vagy éppen a New Girl. A nagy ismertséget aztán a 2012-ben induló A zöld íjász hozta meg a számára, ahol Oliver Queent, azaz magát a Zöld Íjászt játssza. Ő is családi körben ünnepel majd, hiszen felesége, Cassandra Jean 2013. október 15-én ajándékozta meg egy kislánnyal, aki a Mavi Alexandra Jean Amell nevet kapta. Isten éltessen Stephen!

Stephen Amell Forrás: AFP/Joshua Blanchard

Félmeztelenre vetkőztek A zöld íjász sztárjai:

Akik eddig nem ismerték A zöld íjász című sorozatot, azok Stephen Amell és Colton Haynes kockahasa után egy életre megjegyzik. Hogy miért vagyunk ebben olyan biztosak, arról ide kattintva nézhetsz képeket.

Bono május 10-én lesz 55 éves

Bono, akinek egyébként Paul David Hewson az eredeti neve, Dublinban született 1960-ban. Az ír rockénekes, zeneszerző, gitáros és dalszövegíró, aki 2014 decemberében Alicia Keys terheshasát puszilgatta, idén az 55. születésnapját ünnepli. Bono sem árválkodik majd a nagy napon, feleségével, Alison Stewarttal ugyanis négy gyermekük van, így egész biztosan hatalmas banzáj lesz. (Bono és neje csodálatos szerelméről egyébként Álomsztorik: sztárok első szerelmük oldalán című cikkünkben írtunk bővebben.) Isten éltesse őt is!

Taylor Swift és Bono Forrás: AFP

Májusban ünnepel még:

Robert Pattinson, Stevie Wonder, Martin Garrix, Mark Zuckerberg, George Lucas, Thomas Brodie Sangster, Iker Casillas és Clint Eastwood.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.