Cserpes Laura exférjével beszélgetett Berki Krisztián

TV2 válás Fekete Dávid Cserpes Laura szerelem Fem3Café Megasztár exférj exfeleség Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid énekest és Berki Krisztiánt a Fem3 Café adásában eresztette össze a TV2. 

Kissé abszurd, hogy éppen Berki Krisztián, Cserpes Laura új párja, faggatta az énekesnő volt férjét új szerelméről. Igen, kedves olvasó, ebbe most mi is belezavarodtunk, tehát egy kis celebszerelmi áttekintés következik:

1. Cserpes Laura első férje Fekete Dávid volt. Viharos válásukat követően a Megasztár egykori énekese új párra talált.

2. Berki Krisztián másfél hónapja egy beszélgetés alkalmával szemet vetett a szőkeségre és sec-perc alatt elcsábította.

3. Mivel Fekete Dávid most erősen haknizik fiatal párjával, akinek egy gyermeke is van, a TV2 kapva-kapott az alkalmon és összeeresztette a két pasit, hogy a nőkről beszélgessenek. Ebből akár egy izgalmas adok-kapok jellegű szócsata is kisülhetett volna, de csak a szokásos, udvariaskodó protokoll-beszélgetésnek lehettünk szem- és fültanúi, ami leginkább arról szólt, hogy milyen jó fej ez a Dávid, mert nevelgeti párja csemetéjét...Íme a videó!

„Ha szeretek valakit, akkor úgy fogadom el, ahogy van" - mondta Dávid, és hozzátette, nem volt kérdés, hogy vállalja szerelmét és részt vesz a lány gyermekének nevelésében is. Az énekes azt is elárulta, élvezi az apaszerepet és előbb-utóbb szeretne egy saját babát is.

Vágatlanul! Berki Krisztián és Cserpes Laura közös interjújahttp://www.life.hu/intim/20150422-berki-krisztian-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-es-uj-parja-cserpes-laura-enekesno-kozos-interjuja.htmlAz új sztárpár a Fem3 Café adásában ismerkedett össze, Krisztián pedig azonnal udvarolni kezdett Laurának. A szerelmesek most minden részletet elárultak bimbódzó kapcsolatukról. IntimOrigoMáris új nővel fotózkodott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150421-berki-krisztian-maris-uj-novel-fotozkodott.htmlVélhetően egy ügyes reklámfogást használt fel az esti műsorának beharangozásához.TV + BulvárOrigoBerki Krisztián: „Laura személyisége és viselkedése fogott meg"http://www.life.hu/intim/20150421-cserpes-laura-enekesno-es-berki-krisztian-musorvezeto-elso-kozos-interjuja-a-tv2-aktiv-musoraban.htmlNyíltan mesélt megismerkedésük első pillanatáról az új magyar celeb-szerelmespár. Cserpes Laura szingli volt, Berki Krisztián pedig lecsapott rá.IntimOrigoCserpes Laurát ölelgeti Berki Krisztián?http://www.life.hu/intim/20150420-cserpes-laura-enekesnot-olelgeti-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje.htmlMegvan a kirakós hiányzó eleme? Titokzatos fotókon pózolt Berki Krisztián, aki hátulról megmutatta új kedvesét. Nem sokkal később Cserpes Laura is hasonló fotót posztolt.Intim--Cserpes Laura megmutatta meztelen kislánykori fotójáthttp://www.life.hu/bulvar/20141126-cserpes-laura-enekesno-megmutatta-meztelen-kislanykori-fotojat-a-fem3-adasaban.htmlAz énekesnő gyerekkoráról mesélt a FEM3 Caféban, ahol cuki gyermekkori fotója is terítékre került.TV + BulvárCserpes Laura a mélybe veti magáthttp://www.life.hu/kult/20140124-indul-a-dal-ebbol-az-alkalombol-a-resztvevok-arrol-vallottak-mit-tesznek-majd-meg-ha-a-dontobe.htmlSzombaton kezdődik a Dal! Ebből az alkalomból az elődöntőbe jutott versenyzők, extrém ígéreteket tettek.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.