Demcsák Zsuzsa TV2 Mokka Gesztesi Károly élő adás flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka adásában Demcsák Zsuzsa cicázott Gesztesi Károllyal, aki azonnal meginvitálta egy vacsorára a szingli műsorvezetőt.

Gesztesi Károly új filmjéhez castingol, és megemlítette, hogy egy nagyon szép lányt keres az egyik szerepre, majd feltette a kérdést Demcsák Zsuzsának: ráérne-e? A műsorvezetőnek azonnal fel is keltette az érdeklődését az ajánlat, és bevallotta, kíváncsi lenne rá, hogyan udvarol Gesztesi.

„Gyere el egy castingra, és vacsorázzunk!" – mondta Gesztesi Zsuzsának, akiről az is kiderült, hogy szingli, így nyitott mindenre.

Rókacsöcs és egérkuki? Ezekhez az állatokhoz hasonlítjuk manapság intim részeinkethttp://www.life.hu/intim/20150423-rokacsocs-egerkuki-es-deneverpunci-igy-nevezik-ma-az-intim-testreszeket.htmlA szexelnek, mint a nyulak kifejezést nincs olyan ember, aki még ne hallotta volna. Ami egyébként helytálló is, hiszen a tapsifülűek tényleg elég gyakran űzik az ipart. De mostanában egyre több olyan hasonlat jár szájról szájra, amelyek hallatán csak pislogunk, mint a halak. Összegyűjtöttük a legjobbakat.IntimThinkstockFelejthetetlenné tehető az egyéjszakás kaland? Így igen!http://www.life.hu/intim/20101203-10-fontos-tanacs-egyejszakas-kalandhoz.htmlSokat sejtető szemezés, forró flört, felvillanyozó csókok, két egymás számára szinte teljesen ismeretlen ember között. Azért, mert egy kapcsolat nem tart tovább néhány óránál vagy egy éjszakánál, még meg kell adni a módját. Így csináld okosan, hogy ne legyen kellemetlen az egész!IntimThinkstockCserpes Laura exférjével beszélgetett Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150423-cserpes-laura-enekesno-exevel-fekete-david-enekessel-beszelgetett-berki-krisztian-a-tv2.htmlFekete Dávid énekest és Berki Krisztiánt a Fem3 Café adásában eresztette össze a TV2. IntimPikáns szextitkok Ördög Nóriék hálószobájából - "Mindketten vadak vagyunk"http://www.life.hu/intim/20150421-pikans-szextitkok-ordog-norarol-es-nanasi-palrol-kasza-tibor-musoraban.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál Kasza Tibi műsorában vendégeskedett. Kasza Mr. és Mrs. játékot játszatott Nóriékkal, ahol kapcsolatuk pikáns részletei is terítékre kerültek.IntimOrigoVégleg vége! Kimondták Gwyneth Paltrow és Chris Martin válásáthttp://www.life.hu/intim/20150421-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-zenesz-valasat-hivatalosan-is-kimondtak.htmlÚgy tűnik, végleg vége: Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását hivatalosan is kimondták.IntimAFPA kanapéról már csak egy ugrás az ágy: Így működik a "couchsurfingsex"http://www.life.hu/intim/20150420-couchsurfing-szex-igy-szexelnek-a-kanapeutazok-a-vilag-korul.htmlHa a Tinder segítségével dönthetünk a randomszexről az alapján, ki van a közelünkben, hány éves és milyen képeket töltött fel, akkor miért furcsa, ha ágyba bújunk azzal az emberrel, akinek egyébként a kanapéján alszunk? A Life.hu utánajárt annak, miként lett az immáron tízéves múltra visszatekintő couchsurfingből mára cocksurfing.IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.