De kínos! Saját testvérét szedte fel Tinderen

Forrás: Thinkstock -
társkereső Tinder ciki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A testvérpár szülei válása óta nem tartották a kapcsolatot egymással, gyerekként találkoztak utoljára, majd egy véletlen folytán egymásra akadtak, bár nem éppen úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. 

A Tinder applikáción keresztül ismerkedett meg egymással két fiatal. Flörtölgetni kezdtek, virtuális kapcsolatuk egyre mélyebb lett.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A testvérpár fiú tagja elkezdett gyanakodni, hogy talán rég nem látott testvérével beszélget, ezért egy ideig hanyagolta is a lányt, majd megkérdezte, mi a teljes neve. Ekkor jött a sokk, kiderült, ugyanaz a vezetéknevük, majd lehullt a lepel, rájöttek, hogy testvérek.

Teszteltük az új Tindert!

Rengeteg időt spórolhatnánk meg, ha előre tudnánk, ki az, akivel összeillünk, és ki az, akit a lehető legnagyobb ívben kellene elkerülni. És ki az egyáltalán, aki biztosítja, hogy miközben a szexi, okos, 30 éves Tomival csetelünk, nem a kövér, munkanélküli, lábszagú, 60 éves Béla ül a csetablak túlsó végén? Honnan tudod egyáltalán, hogy összeillesz valakivel?

A netes beszélgetések után végre személyesen is megismerkedtek, azóta pedig napi szinten beszélnek egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.