Várkonyi Andrea megható fotót posztolt: "Életem legcsodálatosabb pillanata"

Születés Várkonyi Andrea Bochkor Nóri Bochkor Gábor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub híradósa a Facebook-oldalán gyönyörű képpel köszöntötte lányát, Nórit.

Nagyon édes képet posztolt a közösségi oldalán a minap Várkonyi Andrea. A tüneményes felvételen a műsorvezető kislányával látható, aki felvétel idején újszülött volt. A gyönyörű híradós ezzel a képpel köszöntötte Bochkor Gáborral közös kislányukat, aki immár nyolc esztendős.

Forrás: Várkonyi Andrea/TMC

A következő megható sorokat írt a kép mellé Andrea: „Ez a kép pontosan mához 8 évvel ezelőtt készült. Életem legcsodálatosabb pillanata és ez a pillanat azóta is tart. Az én kicsi lányom ma 8 éves. 8 éve tudom milyen a mindenek felett álló szeretet, milyen az amikor valakinek minden fájdalmát és szomorúságát megélném helyette csak azért, hogy őt mindig mosolyogni lássam. Vele értettem meg a szüleim minden féltését és szigorát amiért annak idején mérges voltam rájuk. Nincs rajta kívül más a Földön akiért gondolkodás nélkül bármit megtennék. Ez az igazi Szerelem. Boldog Szülinapot Nóri!”
Ám a megható képről egy közelgő ünnep is eszünkbe juthat: ne feledjük, jövő hét vasárnap május első vasárnapja, azaz Anyák napja lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.