Ez a jó házasság titka a szexi színésznő szerint

Forrás: AFP/Jason Merritt -
házasság Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási változások következtek be a híres hollywoodi színésznő életében az elmúlt egy évben. Scarlett Johansson azonban, saját bevallása szerint, sosem volt még ennél boldogabb. Titkát pedig a nagyközönséggel is megosztotta.

A 30 éves, bombaformában lévő díva, aki nemrég szülte meg első gyermekét, a jó házasság titkáról mesélt Parade magazinnak. „A jó házasság, amellett, hogy sok munkát igényel, olyan férfi mellett valósítható meg, aki nemcsak a kettőtök szerelmében biztos, hanem a karrierjével is elégedett, tudja, mit szeretne elérni az életben” – mondta a színésznő.

Viszlát, szexistennő-frizura!

Úgy látszik, Scarlett Johanssont is utolérte az "anyuka leszek, hát levágatom a hajamat" gondolat. A színésznő idén egyszer már levágatta a haját és úgy tűnik, nem áll meg: még rövidebb frizurára váltott. Az eredményt ITT nézheted meg.

Scarlett Johansson szerint emellett az is nagyon fontos, hogy a pár munkája különbözzön, de az érdeklődési körük legyen hasonló.

Forrás: AFP/Jason Merritt

„Mi például egyfelől nagyon szeretünk kimozdulni otthonról, és táncolni menni, másfelől pedig vannak olyan napok, amikor legszívesebben a tévé elé kuporodva nézzük a kedvenc műsorunkat” – vallotta be a színésznő, aki 2012 óta van együtt Romain Dauriaccal, de akivel hivatalosan csak tavaly év végén házasodtak össze.

Mindenesetre köszönjük a tanácsokat, Scarlett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.