Hoppá, férjhez ment Mészáros Dóra - Elkelt a gyönyörű playmate

esküvő házasság Mészáros Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Dóra kimondta a boldogító igen! Bár még nincs régóta együtt vőlegényével - aki mostmár a férje- annyira nagy a szerelem, hogy összeházasodtak. 

3 hónapja jöttek össze, de 13 éve ismerik egymást Mészáros Dóra egykori playmate és férje. Ezen a szép tavaszi napon kimondták a boldogító igent, elkelt a gyönyörű Dóri.

Gratulálunk nekik!

Forrás: Modellonline/Mészáros Dóra
Ez a jó házasság titka a szexi színésznő szerint http://www.life.hu/intim/20150426-ez-a-jo-hazassag-titka-a-szexi-szineszno-szerint.html Óriási változások következtek be a híres hollywoodi színésznő életében az elmúlt egy évben. Scarlett Johansson azonban, saját bevallása szerint, sosem volt még ennél boldogabb. Titkát pedig a nagyközönséggel is megosztotta. Intim -- 9 dolog, amit a nők csinálnak szex előtt, de sosem ismerik be http://www.life.hu/intim/20150425-dolgok-amiket-nok-csinalnak-szex-elott-de-nem-ismerik-be.html Ha a szex olyan spontán módon történne, mint a filmekben, nem lenne szükség a nők furcsa rituáléira, amiket persze mindig letagadnak. Összeszedtük, mik ezek. Intim Thinkstock De kínos! Saját testvérét szedte fel Tinderen http://www.life.hu/intim/20150424-sajat-testveret-szedte-fel-tinderen.html A testvérpár szülei válása óta nem tartották a kapcsolatot egymással, gyerekként találkoztak utoljára, majd egy véletlen folytán egymásra akadtak, bár nem éppen úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Intim Thinkstock Visítva szexel a pár, nem bírják a szomszédok http://www.life.hu/intim/20150424-nem-birjak-a-szomszedok-a-visitva-szexelo-part.html A New York Post a leghangosabban szexelőnek nyilvánított egy párt, akiknek még a címét is közölte. Több, mint százszor jelentették fel őket azon a telefonszámon, ahol a hangos szomszédokat lehet jelenteni. Intim Thinkstock Kétszázötven éves műpéniszt találtak http://www.life.hu/intim/20150417-ketszazotven-eves-mupeniszt-talaltak.html Régészek találtak rá a 250 év körüli műpéniszre Gdansk közelében. Egy régi latrina őrizte a titkos szerszámot. Intim AFP Bréking! Hatalmas pénisze van a fiatal énekesnek http://www.life.hu/intim/20150415-harry-stylesnak-a-one-direction-enekesenek-nagy-penisze-van.html Egy interjúban árulta el Ed Sheeran, hogy a One Direction egyik tagja hatalmas bottal jár. Köszönjük, Ed. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.