Mr. Bean idén 60 éves! Új barátnője pedig csak 32 - intim fotó!

fiatal barátnő Rowan Atkinson hatvan szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rowan Atkinson, vagyis mindenki Mr. Bean-je idén töltötte be 60. életévét. És hogy mennyire sármos a gumiarcú humorista? Csodaszép, nála 28 évvel fiatalabb barátnője valószínűleg tudna róla mit mesélni...

A színész-humorista mindig is ügyelt arra, hogy magánéletét titokba tartsa, ezúttal azonban nyilvánosan mutatkozott legújabb barátnőjével, a szép színésznővel, Louise Forddal Londonban.

Forrás: Northfoto

Rowan még 1990-ben vettel feleségül Sunetra Sastry maszkmestert, akivel két közös gyermekük született. Feleségétől tavaly februárban költözött külön, hamarosan azonban már Fordnál lakott, idővel közösen béreltek egy nagyobb lakást. Igen, ennek már több, mint egy éve, és úgy tűnik, a kapcsolat jól működik, dacára annak, hogy sokan nem adtak volna egy lyukas pennyt se ezért az együttélésért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.