Exbarátnőjével, Sarah Jessica Parkerrel találkozott Robert Downey Jr.

Forrás: AFP -
Robert Downey Jr. Matthew Broderick Sarah Jessica Parker család találkozás szerelem New York Szex és New York kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két színész 7 éven át, egészen 1991-ig alkotott egy párt. Robert Downey Jr. azonban a mai napig jó kapcsolatot ápol a Szex és New York sztárjával és annak családjával.

Hiába szakítottak, Robert Downey Jr. és Sarah Jessica Parker továbbra is számon tartják egymást a saját életükben. A színész, aki 7 éven át alkotott egy párt a Szex és New York sztárjával, Howard Stern műsorában árulta el: a minap csak azért ugrott be egykori szerelméhez, hogy megtudja, jól van-e.

Forrás: AFP

Na ne, ők tényleg randiztak?

Meglepődtél Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr. egykori románcán? És azt tudtad, hogy Keanu Reeves annak idején a nála 19 évvel idősebb Diane Keatonnel szűrte össze a levet? A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a legmeglepőbb celebpárokat.
Újra exbarátnőjének csapja a szelet Harry herceg?http://www.life.hu/intim/20150318-harry-herceg-es-chelsy-davy-ujra-osszejottek-egy-kozos-baratjuk-szerint.htmlÖt év telt el szakításuk óta, ám a brit királyi család sarja a jelek szerint még mindig nem tette túl magát egykori barátnőjén. Mi több, a hírek szerint már most több van köztük, mint puszta barátság.Intim--Robert Downey Jr. megmutatta kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150425-robert-downey-jr-megmutatta-kislanyat.htmlEzidáig senki sem láthatta a családon kívül Robert Downey Jr. kislányát, de most végre megmutatta a nagyvilágnak.Család--Van élet a Szex és New York után! Sarah Jessica Parker új sorozatban tér visszahttp://www.life.hu/news/20150417-sarah-jessica-parker-szineszno-uj-sorozatban-ter-vissza.htmlA színésznő új sorozatban tér vissza! Örvendetes, hogy a Szex és New York után, amiről már minden bőrt lehúztak, új szerepben adnak lehetőséget a hírességnek.News--Sarah Jessica Parker csillámporos Manolo Blahnikban tündökölthttp://www.life.hu/trend/20150407-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-csillamporos-manolo-blahnik-cipoben-tundokolt.htmlA Szex és New York sztárja hű maradt a szerepéhez, és akárcsak Carrie Bradshaw a filmben, Sarah is csodás cipellőben ejtette ámulatba a járókelőket, amikor megjelent a Manolo Blahnik cég irodájánál.TrendNorthfotoMegnyitotta cipőboltját Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/trend/20150421-sarah-jessica-parker-a-sex-es-new-york-sorozatok-sztarja-megnyitotta-cipoboltjat.htmlSarah Jessica Parker a Las Vegasban nyitott cipőüzletében beszélgetett a rajongókkal – erre a találkozóra szívesen benéztünk volna!Trend--Kim Cattral beszólt Jamie Dornannek: "Olyan, mint egy kisfiú, nem érdemli meg Christian Grey szerepét"http://www.life.hu/intim/20150311-a-szex-es-new-york-sztarja-samatha-alias-kim-cattral-szerint-a-szurke-otven-arnyalatanak-szereploje.htmlA Szex és New York Samanthája, Cim Cattral úgy véli, Jamie Dornan nem érdemli meg Christian Grey szerepét. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.