Ne a kezeket nézd! - A pasi foga árulkodik a péniszéről

Forrás: Thinkstock -
pénisz kéz fogak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy pasinak nagyon ápolatlanok a fogai, esetleg nincs túl jó illata, gyanús, hogy az ágyban sem egy zseni. De ennél sokkal érdekesebb összefüggések vannak a férfi fogai és pénisze között. 

Egy merevedési zavarokról szóló kísérlet eredményeként kiderült, hogy azok a férfiak, akiknek krónikus fogínybetegsége van, 79 százalékkal hajlamosabbak a merevedési zavarokra. A krónikus fogínybetegség egy olyan kór, amely miatt a fogíny eltávolódik a fogról, kis "zsebeket" hagyva maga után, amiben megtelepednek a baktériumok.

Forrás: Thinkstock

Ha a férfinak krónikus gyulladás van a szájában, nagy valószínűséggel lankadt a "kedve" is, ugyanis ezek a betegségek szűkítik az ereket, ami pedig ahhoz vezet, hogy nehezebben áll a zászló.

Most lehull a lepel!

Mi köze a pénisznek a bőrszínhez, a kezekhez vagy az orrhoz? Mekkora az átlagos pénisz? A férfiak hány százalékának van átlagos pénisze? Most mindent megtudhatsz, ha IDE kattintasz.

Mindenképpen érdemes tehát felkutatni az összes gyulladt gócot, mert azok nagy hatással vannak a nemi életére is.

Ezek szerint érdemes figyelned, mennyi gondot fordít a pasid a szájápolásra!

Itt a szex-urna - Dildóban tárolhatóak a szeretett férfi hamvai http://www.life.hu/intim/20150428-dildoban-tarolhato-hamvak.html A lehető legbizarrabb módot találták a gyászolásra a hamvak tárolására alkalmas dildó készítői. A holland Mark Sturkenboom nevéhez fűződik az üvegből gyártott urna-műpénisz. Intim -- Hoppá! Hódi Pamela szerelemes? http://www.life.hu/intim/20150430-hodi-pamela-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-lehet-hogy-ujra-szerelmes.html Kétértelmű fotót posztolt nemrég közösségi oldalán Hódi Pamela. A szépséges műsorvezető talán ezzel szerette volna sejttetni, hogy újra eltalálta Ámor nyila? Intim Robert Pattinson barátnője meztelenül fürdött a stylistjával http://www.life.hu/intim/20150430-robert-pattinson-baratnoje-fka-twigs-meztelenul-furdozott-a-stylistja-tarsasagaban.html A színész meglehetősen szabad szellemű új barátnője ezúttal valami olyat csinált, aminek az egykori vámpírfiú nem biztos, hogy örülni fog. Intim -- Tinderen pasizik Hilary Duff http://www.life.hu/intim/20150429-hilary-duff-a-tinder-tarskereso-applikacion-keresztul-pasizik.html A színésznő nem csinált titkot ismerkedési szokásából: elmondása szerint igazi Tinder-függő lett, és már egy randit is leszervezett a társkereső applikáción keresztül! Intim -- Nemcsak a hüvelyi orgazmus nem létezik, libidónk sincsen http://www.life.hu/intim/20150427-nem-letezik-a-libido-csak-altalanos-spontan-szexualis-vagy-van.html Még fel sem dolgoztuk a hírt, miszerint nem létezik hüvelyi orgazmus, azzal is szembesülnünk kell, hogy bizony libidó sincs, csak és kizárólag spontán szexuális vágy... Intim Thinkstock Elhunyt szerelmére emlékezett Mick Jagger http://www.life.hu/intim/20150429-mick-jagger-sosem-latott-fiatalkori-fenykeppel-emlekezett-meg-lwren-scot-elhunyt-divattervezorol.html A The Rolling Stones énekesének volt barátnője, L'Wren Scott tavaly lett öngyilkos. Jagger a divattervezőnő születésnapja alkalmából egy régi, eddig nem látott képpel emlékezett meg néhai szerelméről. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.