Aki szereti a grillsajtot, az szereti a szexet is

Forrás: Thinkstock -
szex grillsajt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már az is egészen furcsa, hogy létezik Nemzetközi Grillsajt Nap. De hogy ez még a szexszel is kapcsolatba hozható...

A Skout nevű társkereső oldal vizsgálta meg a jeles napon, a Nemzetközi Grillsajt Napon, hogy van-e összefüggés a grillsajt szeretete és a szex között.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kiderült, akik nagyon szeretik a grillsajtot, többet szexelnek az ágyban, mint azok, akik nem szeretik. Ezek szerint sok grillsajt evő még nem olvasta ezt a cikket, amelyben megmutatjuk, hol lehet még szexelni az ágyon kívül.

Az is kiderült, hogy aki a nemes, régi sajtokat szereti grillezve, általában nagyon magasra teszi a mércét a szexpartner kiválasztását illetően. (Ez mondjuk elég egyértelmű.)

A grillsajt evők 73 százaléka szexel havonta legalább egyszer, és 32 százalékuk legalább hatszor egy hónapban. Ezzel szemben, azoknak, akik nem fogyasztják ezt az ételt, mindössze 63 százalékuk mondhatja el magáról, hogy legalább havi egy szex jut neki.

A kérdőívben résztvevő 4600 ember 27 százaléka azonban egyszer sem szexel, és a grillsajtot se szereti.

Így kell helyesen szextingelni - Izgasd fel üzenetben!http://www.life.hu/intim/20150501-szexting-hibak-es-tippek.htmlA 21. század egyik kedvenc előjáték formája a szexting, azaz az lightos szexcsetelés. Eláruljuk, mit, hogyan csinálj!Intim--Az a fránya feszülős ruha! Kate Hudson intim testrészét mutatta meghttp://www.life.hu/intim/20150501-kate-hudson-intim-testreszet-mutatta-meg-feszulosben.htmlKate Hudson gondolhatta volna, hogy ha ez a fotó elterjed róla, az egész internet erről fog beszélni. Akkor mégis miért vette fel ezt a szettet edzéshez?IntimNe a kezeket nézd! - A pasi foga árulkodik a péniszérőlhttp://www.life.hu/intim/20150430-a-pasi-fogai-arulkodnak-a-peniszerol.htmlHa egy pasinak nagyon ápolatlanok a fogai, esetleg nincs túl jó illata, gyanús, hogy az ágyban sem egy zseni. De ennél sokkal érdekesebb összefüggések vannak a férfi fogai és pénisze között. Intim--Itt a szex-urna - Dildóban tárolhatóak a szeretett férfi hamvaihttp://www.life.hu/intim/20150428-dildoban-tarolhato-hamvak.htmlA lehető legbizarrabb módot találták a gyászolásra a hamvak tárolására alkalmas dildó készítői. A holland Mark Sturkenboom nevéhez fűződik az üvegből gyártott urna-műpénisz. Intim--Hoppá, férjhez ment Mészáros Dóra - Elkelt a gyönyörű playmatehttp://www.life.hu/intim/20150426-meszaros-dora-playmate-ferjhez-ment.htmlMészáros Dóra kimondta a boldogító igen! Bár még nincs régóta együtt vőlegényével - aki mostmár a férje- annyira nagy a szerelem, hogy összeházasodtak. Intim--9 dolog, amit a nők csinálnak szex előtt, de sosem ismerik behttp://www.life.hu/intim/20150425-dolgok-amiket-nok-csinalnak-szex-elott-de-nem-ismerik-be.htmlHa a szex olyan spontán módon történne, mint a filmekben, nem lenne szükség a nők furcsa rituáléira, amiket persze mindig letagadnak. Összeszedtük, mik ezek. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.