Rita Ora pucéran pózolt - csupán egy vörös topán volt rajta

Forrás: NORTHFOTO -
fotózás szexi pucér meztelen Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a legutóbbi fotózásán nem rejtette véka alá bájait és mindent megmutatott magából.

A szexi Rita Ora, aki az Oscar-gálán bugyi nélkül öltötte magára nem mindennapi estélyi ruháját, most egy fotózáson, anyaszült meztelenül pózolt. A szexi kép pedig pillanatok alatt bejárta a világsajtót.

Forrás: NORTHFOTO

Sminkelj úgy, mint Rita Ora!

Rita Ora fénysebességgel lett stílusikon, ám nemcsak az öltözködés terén érdemes általa inspirálódni: a sminkekben is imád kísérletezni, követi a trendeket, de nem veti meg a klasszikus technikákat sem. Lesd el a Life.hu cikkéből a trükkjeit!
Antonio Banderas új barátnőjével romantikázotthttp://www.life.hu/intim/20150504-antonio-banderas-szinesz-uj-baratnojevel-nicol-kimpellel-romantikazott-londonban.htmlA színész London belvárosában vásárolgatott barátnőjével, Nicol Kimpellel, majd ebédelni mentek.Intim--Debreczeni Zita Olaszországban romantikázik Giannivalhttp://www.life.hu/intim/20150504-debreczeni-zita-modell-olaszorszagban-romantikazik-parjaval-gianni-annoni-etteremtulajdonossal.htmlOlasz párjával, az étteremtulajdonos, Giannival utazott romantikus kalandozásra Debreczeni Zita. Vajon az olasz amorózó szüleinek is bemutatja választottját? IntimFotó: Zsigmond László/Life.huExtrém esküvő 25 méter magasanhttp://www.life.hu/intim/20150428-25-meter-magasban-a-fold-felett-kototte-ossze-az-eletet-ket-bolondos-angol.htmlEgy kifüggesztett kötélen 25 méter magasban a föld felett kötötte össze az életét két bolondos angol.Intim--Férfitípusok, akikkel mindenki ágyba bújik, aztán megbánjahttp://www.life.hu/intim/20140313-ferfitipusok-akikkel-mindenki-agyba-bujik-aztan-megbanja-szex-a-fonokkel-baratno-pasijaval.html2013 novemberében látott napvilágot egy kutatás, mely azt boncolgatta, ki mit bánt meg, ha visszatekint szexuális előéletére. Az urak legnagyobb szívfájdalma az volt, hogy korábban túl félénken próbálkoztak a csajoknál, nem kalandoztak eleget fiatalkorukban, és nem használták ki megfelelően a szingliéveiket. A hölgyek persze más válaszokat adtak.Intim--Hoppá! Erotikus fotókat tett közzé Kim Kardashianhttp://www.life.hu/intim/20150504-kim-kardashian-botranyhos-celeb-erotikus-fotokat-posztolt.htmlA popókirálynő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát és igazán erotikus képeket tett közzé Instagramján.Intim--Cicit tapizott az utcán Gerard Butlerhttp://www.life.hu/intim/20150504-gerard-butler-szinesz-az-utcan-tapizta-le-baratnoje-cicijet.htmlA színész egyáltalán nem szégyenlős, az utcán kalandozott el a keze, ráadásul nem is akárhova – cicitájékra, a barátnője felsője alá.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.