Varga Viktor a neten csajozik

Forrás: facebook -
szerelem Varga Viktor internetes társkeresés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Interneten próbálkozik a csajozással a Mona Lisát csókolgató Varga Viktor, akinek nagy vágya, hogy végre lehorgonyozzon egy lány mellett. 

Köztudott, hogy az énekes nem sokat kesergett Cinthyával való szakítása óta, most azonban az a hír járja, hogy megelégelte a céltalan vadászatot és végre lehorgonyozna valaki mellett. Ennek érdekében pedig még a neten is beveti magát.

Forrás: facebook

"Az utóbbi időben belevetettem magam a csajozásba, az internetre is feltettem magam, viszont úgy vettem észre, nem ott találom meg a szerelmet, hiszen ezeket az oldalakat, illetve alkalmazásokat többnyire egyéjszakás kapcsolatok kibontakozására találták ki" – mondta a Blikknek az énekes, aki még dalt is írt tapasztalatairól "A nagy vadász címmel".

Viktor azt is bevallotta, már több randija is volt, annak ellenére, hogy nem mindig tud időt szakítani a lányokra. "Rájöttem, hogy szeretnék újra szerelmes lenni, de persze ez nem megy egykönnyen. A randizás jó oldala, hogy pozitív visszajelzéseket kapok, de most már nem vágyom könnyed, futó kalandokra. Bármilyen meglepő, nekem sokkal többet jelentenek a mély érzelmek, az igazi szerelem" – vallotta be az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.