Anne Hathaway összeölelkezve sétálgatott férjével

Forrás: Northfoto -
színpad Anne Hathaway Nancy Meyers Alice Csodaországban 2 Adam Shulman Robert De Niro New York monológ ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és férje végigromantikázták a vasárnap délutánt New Yorkban.

A 32 éves színésznő, és 34 éves férje, Adam Shulman összeölelkezve sétálgattak vasárnap New Yorkban. A színésznő manapság egy színpadi produkcióban játszik, ráadásul két új filmjén is dolgozik, így biztosan örültek, hogy időt tudtak szakítani egymásra.

Forrás: Northfoto

Anne Hathaway, aki kiválóan parodizálja Miley Cyrust, a színpadi darabban egy vadászpilótát alakít. Ráadásul egy monológról van szó, tehát ő egyedül áll a színpadon, és 70 percen keresztül ad elő. Érdekes produkció lehet, igazi kihívás a hollywoodi sztároknak, hiszen itt nincs semmiféle effekt, amivel izgalmasabbá tehetnék a jeleneteket, csak a színész van, a színpad, és a nézők.

A színésznő készülő filmjei pedig az Alice Csodaországban 2, amiben Johnny Depp mellett szerepel majd, a másik pedig egy Nancy Meyers vígjáték (Mi kell a nőnek? Holiday, Minden végzet nehéz, egyszerűen bonyolult filmek rendezője), amiben Anne Hathaway Robert De Niroval játssza a főszerepet. A sztori nagyjából a következő: egy divat témájú weboldalhoz egy idős gyakornok érkezik, aki ezek szerint De Niro lesz, és mindenféle kalamajkát okoz. Ezt még idén láthatjuk is a mozikban, míg Alice csodaországi kalandjaira még egy évet kell várnunk.

Gyönyörű menyasszony volt Anne Hathaway

Több mint száz családtag, közeli barát és ismerős előtt mondta ki a boldogító igent Hollywood egyik legsikeresebb színésznője, a 29 éves Anne Hathaway. A sztár álomszép ruháját Valentino tervezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.