Sajátos elgondolás: mással is szexelt Hujber Feri, mégsem csalta meg feleségét

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc házasság párkapcsolat szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Craig David és Caramel szuperkoncertjén romantikázott a feleségével a színész. A pár tagjai között most teljes a harmónia, látszik, Feri odavan Cynthiáért. 

"Igen, nyitott kapcsolatban élek a feleségemmel. Még most is, hogy van családom. Nekem erről van egy véleményem, amit a világ nagy része nem oszt. (...) Az én univerzumomban soha az életben nem csaltam meg a feleségemet. Hogy létesítettem-e más nőkkel szexuális kapcsolatot? Igen" – nyilatkozta korábban a színész, akit az életmódváltás és a második baba érkezése újra összekovácsolt feleségével.

Forrás: TV2

"Teljes mértékig egymásra koncentrálunk Cynthivel, és iszonyatosan jó most együtt lenni! Sikerült kettőből kettő olyan gyereket gyártani, hogy ihaj-csuhaj! Nagyon sokat kapunk tőlük. Én lennék a legnagyobb idióta a Földön, ha elmennék másfelé. Sem igényem, sem kedvem, sem időm nincs más nőre. Túl jó minden!"nyilatkozta a Borsnak Feri.

"Cynthi szebb, mint valaha. Elképesztő formában van, és látszik rajta, hogy lelkileg is nagyon jól van. Nagyon szeretem, hogy ilyen gyönyörű és okos feleségem van" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.