Kelly Brook kép napozás fotó pucér meztelen Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit kebelcsoda kirakott magáról egy képet, az internet népe pedig azóta sem tér magához a döbbenettől, pedig ennél ízlésesebben nem is oldhatta volna meg a pucérkodást Kelly Brook.

Ha Kelly Brook napozik, akkor nem ismer tréfát, és esze ágában sincs magán hagynia még a bikinijét sem – hiszen ő is tudja, milyen bosszantóak tudnak lenni azok a bizonyos fehér csíkok, amelyek ilyenkor elcsúfíthatják a frissen szerzett barnaságot.

Forrás: Instagram/Kelly Brook

Nos, a brit kebelcsoda ennek érdekében minden ruhaneműt eltávolított magáról, az eredményt pedig közzé is tette Instagram oldalán – egy szemérmesebb, magát takargató változatban. Az internet pedig azóta sem tér magához, pedig a legszexisebb brit hölgynek kikiáltott Kelly nem először tárta fel híresen kerek idomait a nagyközönség előtt: nézd csak meg ITT!

Napozás mesterfokon

Kelly Brook napozóágyas meztelenkedése remek kedvcsináló a barnuláshoz, ám ahhoz, hogy valóban gondtalanul élvezhesd a napsugarakat, nem árt tudnod néhány napozás közbeni alapszabályról - kattints ideértük! És azt tudtad, hogy nem csak kívülről, hanem belülről is sokat tehetsz az aranybarna színért? Erről bővebbenide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.