Demcsák Zsuzsa TV2 szerelmes Cserpes Laura sms Czippán Anett Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsának Anett árulta el a titkot: a forgatási szünetekben gyakran látja, ahogyan Krisztián boldogan sms-ezget kedvesével, Cserpes Laurával.

A Mokka szerdai adásában összeültették a négy műsorvezetőt: Demcsák Zsuzsát, Czippán Anettet, Kárász Robit és Berki Krisztiánt – és persze, hogy azonnal Berki szerelmi életére terelődött a szó.

"Természetesen nem változott semmi a szerelmi életemben" – mondta sejtelmesen Krisztián, majd Anett rávágta: "Reklámszünetekben mosolyogva sms-eket küldözget" .

Szerinted egy férfi és egy nő látható a fotón? Tévedsz! http://www.life.hu/intim/20150505-a-brit-ferfi-nem-meri-szuleinek-bemutatni-kedveset-mert-egykor-meg-o-is-ferfi-volt-bar-mara-jo-csaj.htmlDale Bink nem ok nélkül fél a szülők véleményétől, hiszen kedvese pár év alatt hatalmas változáson ment át, íme, a mai kor love storyja.Intim--Antonio Banderas új barátnőjével romantikázotthttp://www.life.hu/intim/20150504-antonio-banderas-szinesz-uj-baratnojevel-nicol-kimpellel-romantikazott-londonban.htmlA színész London belvárosában vásárolgatott barátnőjével, Nicol Kimpellel, majd ebédelni mentek.Intim--Hihetetlen! Két vaginával él egy nőhttp://www.life.hu/intim/20150504-ket-vaginaval-el-cassandra-bankson-a-youtube-sztarja-modell.htmlAz internet sztárja, Cassandra Bankson bevallotta: két vaginája van.Intim--Csak azzal szexelhetünk, aki beleegyezik? Vagy legalább nyilatkozni tud róla?http://www.life.hu/intim/20150504-szex-az-allatokkal-folytatott-aktus-mar-nem-a-jatek-vagy-fetis-hanem-parafilia-betegseg.htmlMegdöbbentő, de Dániában még csak most, 2015 áprilisának végén lett tilos az állatokkal való szexuális aktus. Hogy mégis miért lehetett mindezidáig legális a parafíliának ezen területe az Európai Unió egyik tagországában? Most végre kiderült.IntimThinkstockŐk lesznek az új álompár? Bradley Cooper és Irina Shayk a Met-gálán csókolóztakhttp://www.life.hu/intim/20150506-bradley-cooper-szineszt-es-irina-shayk-modellt-a-met-gala-afterpartyjan-lattak-csokolozni.htmlA színészt és a modellt a Met-gála afterpartyján látták csókolózni. Vajon mi lehet közöttük?Intim--Perverz őrült fenyegeti Cicciolináthttp://www.life.hu/intim/20150506-staller-ilona-alias-cicciolina-expornost-egy-pszichopata-orult-fenyegeti.htmlEgy ideje állandó rettegésben tölti mindennapjait Staller Ilona, alias Cicciolina: az Olaszországban élő ismert expornóst ugyanis egy perverz férfi zaklatja. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.