Cinthya Dictator: „Sokáig azt hittem, aszexuális vagyok

VIVA TV TV2 szex Cinthya Dictator Varga Viktor Éden Éjjel aszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kendőzetlenül mesélt a szexualitáshoz fűződő érzéseiről, gondolatairól a Viva Tv Meztelen igazság című műsorában Cinthya.

Cinthya Dictátorról nem gondoltuk volna, hogy a szexualitás számára sokáig tabunak számított, sőt hosszú ideig, azt gondolta magáról, hogy aszexuális.

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

„22 éves voltam amikor Viktorral elvesztettem a szüzességem. Nem azért vártam ennyit, mert érintetlen akartam maradni, hanem, mert nem jött az indíttatás. Sokáig azt hittem, hogy aszexuális vagyok, annyira nem éreztem, hogy valakivel érintkezni szeretnék. De lehet, a lelki összhang hiányzott. Sokáig viszolyogtam a férfitesttől" – mesélte Cinthya, aki bevallotta: számára Varga Viktor mutatta meg a szexualitás szép oldalát.

Czippán Anett tetten érte a szerelmes Berki Krisztiánt http://www.life.hu/intim/20150506-czippan-anett-a-tv2-musorvezetoje-tetten-erte-a-szerelmes-berki-krisztiant-ahogy-cserpes-lauraval.html Demcsák Zsuzsának Anett árulta el a titkot: a forgatási szünetekben gyakran látja, ahogyan Krisztián boldogan sms-ezget kedvesével, Cserpes Laurával. Intim -- Szerinted egy férfi és egy nő látható a fotón? Tévedsz! http://www.life.hu/intim/20150505-a-brit-ferfi-nem-meri-szuleinek-bemutatni-kedveset-mert-egykor-meg-o-is-ferfi-volt-bar-mara-jo-csaj.html Dale Bink nem ok nélkül fél a szülők véleményétől, hiszen kedvese pár év alatt hatalmas változáson ment át, íme, a mai kor love storyja. Intim -- Antonio Banderas új barátnőjével romantikázott http://www.life.hu/intim/20150504-antonio-banderas-szinesz-uj-baratnojevel-nicol-kimpellel-romantikazott-londonban.html A színész London belvárosában vásárolgatott barátnőjével, Nicol Kimpellel, majd ebédelni mentek. Intim -- Ha egyenruhással szexel, a legerősebb nő is apró, védtelen http://www.life.hu/intim/20120203-nok-akik-az-egyenruhara-buknak.html Sok nőt beindít az egyenruha látványa, a tűzoltótól kezdve a katonán keresztül a rendőrökig. Cikkünkben most annak jártunk utána, hogy vajon mi áll ennek a jelenségnek a hátterében. A Life.hu-n egy évvel ezelőtt ez volt a kedvenc cikketek. Intim Thinkstock Ultron kora: Avagy ki a legjobb pasi a Bosszúállókból? http://www.life.hu/intim/20150506-avengers-bosszuallok-robert-downey-jr-chris-hemsworth-chris-evans-samuel-l-jackson.html Kellett egy kis idő, mire a nők (de hogy ne általánosítunk, a barátaim, a kollégamőim és én) megértették, hogyan épül fel az egész bosszúállás téma. Hogy ki az az Amerika kapitány, mi köze van Thorhoz, hogy kerül össze Hulk és Vasember, és ha már megnéztünk ezekből külön-külön első, második, és harmadik részeket, akkor mégis hogyan lehetséges, hogy mindannyian egy filmben is szerepelnek. És akkor még ott van a logikai kapcsolat is, ami összefűzi az epizódokat. Pfff... Intim Origo Harry hercegnek megkérték a kezét http://www.life.hu/intim/20150507-harry-hercegnek-transzparenset-kerte-meg-a-kezet-egy-ausztral-lany.html A hercegnek transzparensen kérte meg a kezét egy fiatal lány, Harry pedig csókkal köszöntötte a menyasszonyjelöltet. Intim --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.