Ezzel fogta meg Amal Alamuddin George Clooney-t

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
feleség George Clooney MET gála szerelem vallomás Amal Alamuddin Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig Hollywood megrögzött agglegényei között tartották számon, majd megjelent Amal Alamuddin a színen, és a sármos színész minden várakozásunkat felülírva elvette feleségül. De vajon mivel fogta meg ennyire az emberi jogi ügyvédnő?

George Clooney és Amal Alamuddin is ott voltak a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén parádézók között. A sármos színészt egy magazin újságírója kapta el egy kérdésre, a válaszából pedig kiderült, mennyire odáig van gyönyörű feleségéért.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

„Ő csodálatos! Már az első naptól kezdve, hogy találkoztunk, megvolt benne ez az őrültség, ez a különcség a divat terén, de jó értelemben. Mindeközben 11 ügyön dolgozik egyszerre és a Columbia Egyetemen tanít"

– magyarázta Clooney, akit azonban nem csupán ügyvédnőként ténykedő neje remek ízlése fogta meg.

Amal Clooney, az újabb stíluskirálynő

Nem csupán George Clooney szíve az övé, hanem a világ egy legirigyeltebb gardróbja is. A Life.hu ITT járt utána annak, miért és hogyan lett divatikon a sármos színész felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.