Újra szingli Kardos Eszter?

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond -
kardos eszter szerelem Barátok közt szőke szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori szőkesége osztrák szerelme helyett itthon, egy magyar sráccal múlatta az időt egy belvárosi rendezvényen - írj a Bors.

Kardos Eszter, a Barátok közt egykori szőkesége azért hagyta ott a sorozatot, mert úgy döntött, hobbijának fog élni: síoktató lett Ausztriában, ahová akkori kedvese miatt költözött. Most azonban úgy tűnik, végéhez közeleg a románc, Eszter egyre több időt tölt itthon, és minap egy vízilabdás srác mellett múlatta az időt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

"Ismét Budapest felé tendálok, itt a családom, a barátaim, a lakásom. Murauban nehéz volt néha. A párom nem jött velem, ő osztrák helyi lakos, neki ott van feladata. Meglátjuk, hogy alakul. Nem stresszelek ezen, még nagyon fiatal vagyok" – mondta bizakodóan Eszter, aki fotográfusként szeretne elhelyezkedni itthon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.