Elbúcsúzott lányéveitől Geri Halliwell - Hamarosan itt az esküvő!

étterem esküvő torta házasság eljegyzés barátnő Geri Halliwell Christian Horner leánybúcsú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a legközelebbi barátnők vettek részt az énekesnő leánybúcsúztatóján, amelyre húga, Natalie tortával kedveskedett Gerinek.

Semmi vadulás, csak egy visszafogott, szűk körben elköltött vacsorával búcsúztatta lányéveit Geri Halliwell, aki a külföldi sajtóértesülések szerint ezen a héten, pénteken fogja kimondani a boldogító igent Forma-1-es nagyfőnöknek, Christian Hornernek.

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

Az egykori Spice Girls-tag 8 közeli barátnőjével ünnepelte a nagy nap közeledtét egy elegáns londoni étteremben, amelynek alkalmából húga, Natalie még tortával is kedveskedett nővérének:

Forrás: Instagram/Geri Halliwell

A 42 éves énekesnő, akit múlt év novemberében jegyzett el párja, esküvői ruháját a hírek szerint Sarah Burton fogja tervezni – ő az a dizájner, akinek kreációjában Katalin hercegné is esküdött. Gerinek, aki immár 3 lánykérést is a háta mögött tudhat, ez lesz az első házassága.

Így szervezz tökéletes lánybúcsút!

Mielőtt a menyasszony elrebegi vőlegényének azt a bizonyos boldogító igent, kell még egyszer egy utolsót bulizni - csak a legjobb és legkedvesebb barátnőkkel. A Life.hu ITT mutatott néhány kreatív tippet arra, hogy méltán búcsúzhasson lányéveitől a leendő ara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.